Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moderna bula sa iphonom i obavezno kilom šminke, a tu su i cigare
@ChrisRone šta fali. Pa u Bosni i jest “umjereni” islam znači bez klanjanja dnevnih namaza, bez zekata po propisu, bez pedofilije i tako dalje. Ne znam šta njoj fali.
@ChrisRone ne znam šta serete protiv djevojke, marama je više u pin-up fazonu, nego Islam.
Dvije osobe cu izdvojiti - Naidu Kundurovic i Aleksandra Hrsuma i reci svaka cast i zasluzeno!
Šta glumiš finoću? Ko fol Naida i Aleksandar zasluženo 😂Šta je sa ostalima? Kao npr ova na slici br. 1 sa Deenom? Kako bi nju opisala🤣
@mattfull jel' treba da je opisujem? Ako pročitaš izmedju redova šta sam htjela reći skontaćes da su riječi suvišne za 'wanna be' zvijezde! 😋🙌🏻 Have a good night koala girl & 🥂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I deen izbacio sise 😂
Čim to ima veze sa šminkanjem, muzikom, eksponiranjem slabo je to hidzab i gubi svaku svrhu hidzaba. Nadam se da ce mlade sestre muslimanke traziti uzor u ženama poslanika i ashabijkama, a ne ovakvim prikazama.
mlade sestre muslimanke vole samo dobru belegiju
@VIahDerpe Normalno, isto kao sto mi braca muslimani volimo dobru koku. Plus ih niko ne zna izbelegijati na ovom dunjaluku kao brat m'umin, zato nas i ima za razliku od vas cetnika i kafira kojima broj opada konstantno. Plus nam zene ne smrde i po kuci nam ne hodaju kao vjestice, a vase se sredjivaju izgleda samo za druge, dok nase pred drugim nose prekirvena lica i glave. E mojii levati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vidi ti ove bule, msm sta ce joj marama?
https://www.instagram.com/misshudiny/ pola bosanka pola afrikanka
ko je ona ??
Nije bitno ko je i sta je, pogotovo odakle je, svi smo mi ljudi od krvi i mesa, ali vjera ko' vjera Islam fino skrece paznju i na odjevanje i te neke "sitnice", ali ako vec hoces biti musliman, i nabiti maramu na glavu, bar ne brukaj tu vjeru, ili skini ili stavi, moda i islam u ovom kontekstu ne idu zajedno, ali eto, kako kome i kako ko hoce, ima svoj zivot.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
i ovi ko politicari-20 godina iste ofunjale face! o modi da i ne govorim- svi do jednog DEMODE, nigdje stila, hrabrosti, originalnosti, trenda, sve ojebina do ojebine...kome ovo treba???
slika broj 10. najbolja čkapi
Gledaj bule s Deenom, prava ravaku :D
Koji je ovo kraj Merime . . . ? ? ?
Kremica i elita grada.Predivno haha
Nemoj Deen sta propustiti slucajno
Mashala fine,skromne vjernice na prvoj slici. Sve je fino uklopila,kila sminke,marama,duga suknja,nategnuti sifoni u gornjem prslucicu na gotovs,kao da zovu.Uz to ide iPhone ili Samsung,nokti.I sto je najvaznije,birala je s kim ce se slikati,onako vjerski.Ne zeli da bude blizu muskaraca koji bi joj mogli naskoditi ili buljiti u sisurine. Nego,bezbjedna uz naseg Fudaru.Nece joj faliti dlaka s glave.
Ovaj derpe na prvoj slici nevoli .icetinu
Ova nije inace pokrivena. Samo je to pokrila radi revije i fazona. Al ja joj se najebem pice mamine kad je dosla da kvari nesto sto vrijedja druge ljude. I svakom tako redom ma koje to vjere bilo, nije ljudski hljagati nesto sto je nekom sveto.
na instagramu je pokrivena na svim slikama , al da je bezveze što se slika samo zbog marketinga i posla , niđe veze ...
Sex i grad bula!
joj raspakovao bih ovu buku ko snickers