Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dirrktor SFF mora podnijeti ostavku ODMAH!
NiPadija je ushićana Držinovcima.
Tito je napravio kardinalnu gresku kada je cetnike na kraju rata primio u NOB i oprostio im zlocine. Oni su prividno šajkaču zamijenili petokrakom- sve do 90.ih razvijali su ontologiju zlocina pod petokrakom. A Bosnjak im vjerovao.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ISPITATI KO JE DOZVOLIO TELEKOMU SRBIJE-VUCICEVOJ PRIVATNOJ KOMPANIJI DA KORISTI SFF KAO PROSTOR ZA REKLAMU I PROMOCIJU ÇRTNICKE IDEOLOGIJE !
pa ima li kakave kazne novcane i zatvorske za ovakve propuste i one koji su to prezentovali ovdje gamad jedan pa gdje su ti heroji nasi sve nam ovi preuzese po gradu
Kao što neko napisa ; Jedina greska ovih iz SFF je da su vjerovali kako ce srbi ( GOSTI ) nesto uraditi U Skladnu sa dogovorom, i poslovnim praksama . . . a ispade da su iskoristii povjerenje-POGANI - POGANI !¨( njihove strane : rokaj ko ih šljivi nama ni onako ništa niko ne može ! ) POGANI BAJIĆI !!!!
De ba...srbi vole bosnjake........zaj...bavat hehe
Pa ima li neki ziri koji uvrsti Film na SFF, pregleda, razvrsta po zanru.. Ovo meni lici, mi u Sarajevu imamo Festival, dodje par poznatih likova i bruka ne poznatih i sve to aminuje par balvana sa onim ogromnim akreditacijama..Blam Glam.
Starije generacije se sjecaju da je taj isti rados bajic,sada promotor istorijskog revizionizma ili prostije receno pravljenja cetnika fasista herojim,,,nekad glumio u cuvenom filmu ,,partizanska eskadrila,,...pametnom sve jasno
Jedina greska ovih iz SFF je da su vjerovali kako ce srbi nesto uraditi sukladno dogovoru i poslovnim praksama , nema toga kod njih... Inace tuzite telekom srb za nepostivanje ugovora , pocnite sa mnogo miliona pa ce se oni poravnati negdje...sljedece godine zabrana za njih , nista drugo nije moguce niti racionalno
Neki dan na otvorenju sff daje nekii momak interviju na tvu i dole pise Dorektor Jovan sff. Ja se zaledi majkemi .. Reko, kako samo kod bosnja moze ovo pusit bratstvo i jedinstvo,,,,stim da bi te brat zakolje bez okretanja smo da mu das priliku .. Prezivili smo GENOCID i to je izgleda malo 🥺.
ostavka od direktora do ministra kulture u kantonu.ipak je ovo previše
Zašto ne pričaju kako su ih ubijali: https://balkans.aljazeera.net/opinions/2020/11/7/kako-su-cetnici-spasavali-saveznicke-pilote-kad-bi-jame-progovorile
Kakvi ste vi ublehari, p**kasti, nemate ni dostojanstva priznati gresku nego se vadite ko zadnji jadovi, cuj "nije prikazan", "prikazao ga telekom srbija", pa imate li i grama integriteta nakon svega sto ste usrali ove sedmice? MRShhh stoko!!
I direktorica KCUS-a :)
Ukinuti finansiranje iz institucija BIH od najmanjeg nivoa do najveceg pa ces vidjeti bajo kako ce se krivac pronaci i odgovorna osoba ostavku dati jos juce
Pod HITNO zabraniti prikazivanje ovog filma na teritoriji Bosne i Hercegovine,
Film jos nije ni zavrsen, u postprodukciji je.
Ovo je sve podmetnuto da se narusi ugled SFF-a, koji toliko toga dobrog donese Sarajevu, drzavi, svima nama. Budite mudri i pametni, pogledajte sta je samo losi komentara na SFF bilo prije ovoga stotine botova je angazovano da promjeni sliku SFF-a i da ga sroza i ocrni sto vise moze budite pametni ljudi dragi.
kako da, mora da su botovi pustili chetnicku propagandu pred publikom, isto tako su botovi ispalili vatromet za otvorenje dok se zalilo za tragedijom u gradaccu... sve sami botovi, jelde?
MARŠ! Niste znali, francuske sobarice.Još samo fali da date srce Sarajeva Neletu ŽVALJI. Sve treba počistiti od. Direktora do portira.SAD I ODMAH.
Molim te Jovane da prestaneš da lažeš. Kako te nije stid! Šta hoćeš ovime da kažeš?! Da niste znali o cemu film govori? Da niste znali ko je Radoš Bajić?! Ako niste onda u ne zaslužujete da budete dio staffa sff-a a ako jeste onda ste nam perfidno htjeli podmetnuti!