Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nafaka je bio dobar film sve do onih zadnjih 20 30 min koje su poprilicno lose :\\.
KARIM ZAIMOVIĆ 1971-1995 JEDNA JE OD DESETINA HILJADA ŽRTAVA srbo-ČETNIČKE AGRESIJE NA MEĐUNARODNO PRIZNATU DRŽAVU BIH I NJENE NARODE(GRAĐANE).NEKA IM JE SVIMA RAHMET I [email protected] GOD ti NAZVAO ONO ŠTO SE STVARA BUDI SIGURAN DA ĆE TI TO DOĆI GLAVE.IDI U KLADONICU I KLADI SE NA POBJEDU NJEMAČKE PROTIV smrdije JADE srpskociganski.FUJ.
Hajde vi svi pametni papcici sto znate sta je film malo gledajte sta volite. Ostavite covjeka da radi, pa kad pogledate sudite.
Smijem se kladiti da ce jedan zenski lik biti Bosnjakinja, izbjeglica od \"kr.vo.l.o.cn.ih S.r.b.a..\", a muski je izgubio od istih familiju u ratu. Isti se likovi (.zr.t.v.e. k.r.v.o.l.c.n.i.h. S.r.b.a.) zenski i muski pojavljuju u filmovima Grbavica, Nafaka (ovdje je muskarac bio zrtva S.r.b.a.) i Na pUtu. Znaci \"jadne nevine z,r.t.v.e.\" koje su s.t.r.a.d.a.l.e. od .k.r.v.o.l..c.n.i..h. S..r.b.a... se pojavljuju kao obavezni element u svim novim BiH bosnjackim filmovima. Stvara se nacionalna m.i.t.o.l.o.g.i.j.a....
U podnaslovu filma trebalo je staviti RODILA NANA SVOG TALIBANA.
Iz provjerenih izvora: ovaj film može biti iznenađenje sezone, zato sačekajmo premijeru!
Jao komentara i kompleksaša. Meni je \"Nafaka\" bio jedan od bojih naših filmova poslije rata i jedva čekam da pogledam njegovo novi film. Sretno!
Gospodin Duraković vam svima, kao i mnogim profesorima sa ASU, može biti profesor iz povijesti filma. Čitao sam nekada njegove tekstove i to je zaista bilo jako dobro, šteta što više ne piše.
Ima li goreg metilja od ovoj J.durakovica laktasenka i ublehasa. Cuj papak snimio film na \"sentimentalnoj bazi\". O, zemljo otvori se da svi propadnemo kada nam ovakvi poput njega serviraju \"estetske\" vrjednosti.
E -ebiga,sretno sa filmom,za prvo mislio sam na komentare ne vidim razlog za film Nafaka da se takvi isti daju,film je na mjestu cak i smanjena istina desavanja,kojiko vidim pojedinim nevalja Bosansko Hercegovacko nista,ali demokratija je pa navalite na ponozavanja profesori !
Koliko je dobio para od ministatstva ovaj put???
Durakovic je sa Nafakom pokazao da mu je bolje da se bavi stocarstvom a ne filmom. Mada sumnjam da bi i u toj privrednoj grani mogao napraviti neki veci uspjeh.
Još jedan bosanski kandidat za \'\'zlatnu kyrčinu\'\'
samo nek\' bude k\'o frtalj nafake gledat cemo novo njesra.:p
Koji je fakultet reziser durakovic zavrsio?