Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze NDH al ne moze dokumentarac o lopovlucima i malverzacija prvog u majoriziranih, krivoustog skretaca Radobolje doktora Covica.
Hrvoje Klasić čovjek koji je izabran kontroverzno za hrvatskog povjesničara da on samovoljno odabire prošlost kako njemu paše! U serijalu će biti prikazano samo ono što je on osobno izabrao,a poznato je da on dolazi iz obitelji koji još uvijek imaju u kućama titinu,staljinovu, marxovu sliku! Pošto su djed i otac bili crvendaći! Glavni zagovornik da se Lustracija ne provede u Hrvatskoj!
Pa ako je koristeno bilo sto iz propagandnog srpskog arhiva pola ovog serijala ne treba shvatati ozbiljno.
Oće li vam reći da su vaši rahmetli bili gotovo svi u ustašama, nazivani "hrvatsko cveće", ono koje je zlo ogromno nad Srbima činilo, pride i sa rahmetlima u nacističkoj tzv. Handžar diviziji. Ali da vas nauče kako je vaših rahmetli bilo samo 2-3% u partizanima, a ostalo u nacistima. I da su se Srbi zbog tih zločina organizovali u četnike, da bi sprečili klanje Srba. Da vas nauče da je muslimana bilo i u četnicima, kraljevoj vojsci u otadžbini.
@gooUser1698507272 Pa ti muslimani i jesu Srbijanci.
Sta ima ko govoriti? Preci za ponos i diku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hrvati bar snimaju serijale o NDH s negativnim predznakom. Nezamislivo za neke druge narode u ovom prostoru
Bosnjaci su u toj drzavi imali vise prava nego u jugoslaviji. Tuzno, ali istinito
U ovoj stranjskoj Bosni imaju najmanje prava.
pa sto ne bi kad su Nteašu i familiji mu u Bradini Bošnjaci više valjali nego dragi 'rvati nama....
Kud ne dovrsise ovaj teror sad bi svi rahat bili.