Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama ne treba crtani film. Mi živimo u njemu! 🔞
ja živim u Bosni đes ti? diznilend?
Nije Bosna nego Basna... Kod nas zivotinje pricaju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
postedite nas debilizma klixe, ljudima je muka od ovog humora a to i kritike kazu i sad vama to dobro jel? Isti ste oni sto nakon 5 godina nose mobitel sa klipom "kisla mi je glova" i govore vidi jest smijesno
Trebate li kredit? Brzi krediti su tu da se prijavite i oni daju kredit samo po stopi od 2,5 posto koja se primjenjuje danas, a vi ćete biti zahvalni Kontaktirajte ih na sljedeće načine.Whatsapp: +16177490860 E -pošta: [email protected] Vrijedni su povjerenja i ne varaju jer od tada sam s njima pa iskoristite ovu priliku da se zadivite
😂😂😂 ovo ce biti predobro
HBO je ispao smeće rugajući se osmogodišnjem djetetu. ispali su pravi papci serući se sebi usta jer su za zaštitu ljudskih prava a sprdaju se sa djetetom. debilizam je gdje se svi kao članovi društva nalazimo. tužno.
Uče nas da živimo u društvu gdje ne postoje nedodirljivi, pokažite nam to. Ako se neko može sprdati sa vjerskim osjećajima miljardi vjernika, zašto bi to kraljevska porodica, koja je zlo, bila toga pošteđena.
Ovo je i kod nas naj popularniji crtac,obavezno pustati djeci da nauce postati snobovi.
Hvala na preporuci, Ines, ide večeras. 👍🏻
Btw komentari su 🙄 (tuplji i gluplji) dio Klix obitelji nikada ne razočara 😖
Kraljevi,zar to nije iz srednjeg vijeka.
pitaj saudijce i marokance između ostalih.
Ima nade za svijet koji ismijava ove ublehe.
God save the queen...and the fashist regime...
0 humora, ja ne znam kome ovo moze biti duhovito.
"Tko radi, taj i griješi", reče jež i sidje sa ribaće četke.
Oće li biti u crtanom kako jedu djecu i rade rituale