Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prve tri sezone ekstra, nakon toga kvalitet price opada iz sezone u sezonu... zadnja je razocarenje
Da, baš, bio sam se naložio, al ono kasnije snimali samo da nabace epizoda, reko šta je ovo pa nije ananadi. Završiše ko ni sebi ni svome.
glumi Mira Furlan
hocemo seriju...izgubljeni u trezoru...
Hocemo film... Brzi i Žestoti Traktor Drift...
@AbuDzihad85Klixevi HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Boli nas kkk. Kad bude nova sezona serije Zakon Brace, onda pisite.
@Shiba Prison break je bolji, nema tu dileme, prva sezona je neprikosnovena! Lost je postao dosadan tamo nekad u 5. ili 6. toj sezoni. Ni ove ostale ne mozes porediti sa 1. sezonom PB-a.
Što se mene tiče, prison break je zavrsio sa 4-tom sezonom i The final break-om, mozda je malo i predugo trajao. Ovo sranje u Siriji, Ruandi ili gdje se vec radnja odvija, nisam, i necu gledati. Michael je odapeo i to je to, dobar kraj. I onako je T-Bag najbolji ;)