Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja kad se uščuju \"trebe\" u sintetici sa sirana, jel ovo samo za one u trendu ili možda za raju sa confusion party, hedoniste ha, ha, ha, koja provala
E jadna im majka, bolje bi ima bilo da procitaju neku dobru knjigu nego da gledaju ove gluposti....
jao dobar film, one se na filmu pucaju ko stuke, znaci mozemo i mi juuuhuuuuu, hocemo kite
A kako se ovaj film i moda uklapaju sa umotavanjem, v.e.h.a.b.i.z.m.o.m., G.l.u.h.o.m. B.u.k.o.v.i.c.o.m, protrestima protiv Izraela kao podrska \"braci\" (po cemu to \"braci\"? ) P.a.l.e.s.t.i.n.c.i.m.a., napadaom na Q Fest itd.?!
ravno 50% novorodjene djece u americi u 2009-oj su izvanbracna djeca.ovaj \"sex and the city\" je najobicnije smece koje promovise promiskuitet i rastura ono sto je najvrijednije u zivotu-porodicu.malo lijepe odjece,malo golisavosti,dobrih kola-tipicna americka plitkost.ali bar ljudima daje osjecaj da su u trendu.
Tuzlak, slazem se u potpunosti
registruj se, glupane!
\"...svi zainteresovani mogu dobiti putem web stranice www.cinemacity.ba gdje se mogu prijaviti za sedmični newsletter...\" Evo trazim cijelo jutro, ja nigdje ne vidim da se moze prijaviti na sedmicni newsletter.
kriticari.... j.edite. govn.a :)))
OVO NIJE FILM ZA NAS MUSLIMANE .. trebale bI vehabije iz kralja fahd dzamije da vas porazbijaju na premijeri..
lol što je najgore autore ima tu i istine, nevezano za to film je dno, prošli dio bar, a vjerujem i ovaj.
Slažem se, sve te američke komedije tennage tipa Američka pita ili ovaj vrhunski Mahmurluk, jeste prikaz provoda za dečke, odjednom se nađe tu neka feminizirana ekipa i redateljica i urade po tom kalupu knjigu, seriju ... film, što postaje hit među djevojkama itd. Rezultat toga je hebavanje na svakom ćošku, valjda nije ni loše, ali svejedno pokazuje nekreativnu stranu žena i zapravo ih ponižava. Jadno.
Ovaj film je toliko sranje i serija, rezultat tih sranja jesu furke mladih djevojaka i općenito žena na muškarce, pa sad vi kontajte...
mi smo uzeli karte za 18:00 sati u cetvrtak, 5 KM.
Premijera je 3 juna. Pretpostavljam u 21 sat.