Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mmmmmmmmmmmmmmmm
ma j... ovo. Ne valja ovo,ne valja ono. Sve hoce da ukinu. Još je i kablovska ukinula \'\'serije\'\' one kasno u vece :P. Mene bas zanima sta ce biti sa ovom djecom kad odrastu. Ja bi ukljucio sve sto smo i mi imali,pa nek se celice :D
slazem se... al ipak je Batman bolji! :) uvjeri se: http://www.imdb.com/title/tt0103359/ http://www.imdb.com/title/tt0086817/ ma svi su bolji od ovih danasnjih... eh kad se sjetim... gustava, evoksa, letecih medvjedica, cipelica, graskograda, frkija, stripija, duska dugouska, tom i dzerija, ninja kornjaca (pravih, a ne laznih), paja patka, patak dace, popaja, pink pantera, yogi bear-a... itd. itd..
zaboravio si transformerse al one prijeratne
bolje je da je nasilan nego da je \'ZAGLUPLJUJUĆI\', kao što je i većina novih srtanih filmova, poput ovih novih \'laznih\' ninja kornjaca ili spuzve boba! baj-d-vej: batman je sigurno jedan od najboljih animiranih crtanih filmova ikad napravljenih!!!
nedo Bog da je ovo neko iz rijaseta BiH reko ... koja bi paljba bila s komentarima ;)
Eki Scooby Doo nasilan čak mislim da je i poklik SKUuuuUUUbIIII DUuuUUU .... prenasilan :)
ne rise