Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Arnold nije neki glumac ali bio je i ostao moj idol.Odrasli smo na njegovim filmovima koji su za danasnje akcije remek djela.Još kad vidim neke danasnje akcione junake,više na žene lice!Živio Predator!
Emilia Clarke, Jai Courtney, Jason Clarke i Boyd Holbrook. Režiser filma je Alan Taylor WTF
ASTA LA VISTA......
Scenario je veoma vazan u filmovima koje Arnold snima. U njima je dijalog od krucijalne vaznosti.
Alan Taylor je uradio sjajan film sa zadnjim Thorom...nadam se da ce biti dobar i da ce se pribliziti drugom dijelu...samo da ne bude film radi novca vec da nesto znaci i da za 20 godina mozemo reci kako je to dobar film.
veliki glumac....
jest jedno 195 cm i jedno 130 kg.
Kako sam kao klinac uzivao gledajuci te filmove uff
gori od predhodnih tesko da moze biti.....
ma nigdje veze, jedini njegov film dobar je ovaj zadnji "plan bijega" mada mi se ni tu ne uklapaju bas on i stalone jer nekako mi ne ide "mozak" iz tog filma sa misicima :D