Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos samo da Pammy ne umre od hepatitisa pa da sve bude ispunjeno u mom zivotu!
film je stvarno dobarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pozdrav iz jelaha od zije poljeeeeeee eeeeee
zasto pobogu niko ne zna engleski jezik uredno pisati
Vise bi selio gledati Pamelin film kad je na brodu sa Tommyem Lee. Njeni bikloneri su tako mmmm.
neznam sta samo da navedem iz filma da bude uopste vrijedno spominjanja. Propast zesca
Pamela je na ekranu nekih 5 min. a film je ista stvar kao i Scarry Movie 1 i 2. Ako ste se zainatili da pogledate Scarry Movie 3 onda preporučujem predhodno gledanje slijedećih filmova jer Scarry Movie 3 vuče parodije iz istih: između ostalih: The Ring, Signs, 8 Mile. Moja preporuka: Preskočiti gledanje svega nabrojanog i naći nešto orginalnije.
"Na treće mjesto dospjela je drama "Radio", sa Cuba Gooding Jr u glavnoj ulozi, koja govori o mentalno zaostalom čovjeku koji se sprijateljio sa trenerom srednješkolskog *nogometnog* tima." kad na engleskom (americkom) pise "football" to nije nogomet
sinoc sam pogledao ovo sranje od filma... nema niti jedne jedine scene gdje sam se ono fino nasmijao, dvije-tri gdje jesam, ali polu-nazor... strahota od filma, propadose mi pare. Pamela i Jenny nisu nikakve glavne uloge, jer se nalaze samo na pocetku filma i jedni su od mnogih poznatih glumaca koji u ovom filmu imaju male, glupe uloge. Texas Chainsaw Massacre sam isto gledao, proslog vikenda. Eh, tu nisam zalio para, jer je film fino uradjen, strasan je, mada nije hororac kakvim ja ocekujem hororce da budu--no, bilo je cetiri-pet scena gdje sam se ulito.
palis se na glupe, napumpane plavuse, ha decko :P
Pamela i Jenny - zene mog zivota :)