Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fucking troll
ista mati svoja:)
svasta
Pitala bih Beobachtera ko je Sammy Jenkins ?
lijepa je djevojka. ne biste trebali mnogo komentarisati. djevojka je izuzetna, a i vjerujem sposobna da uradi dobar biznis. nije bas jednostavno ostvariti biznis i kad imate investicije, i da nisu vase. vazno je imati ideju, vitrenost i jak duh. a to ona, vjerujem, ima. price onih koji \'otkucavaju\' Sanelu iz proslosti su malo nja-nja... dosadne. bas nja nja nja. i neka se zove Diana - to je bila njena dobra volja. i nek ima brdo brdo brdo para. eto, a oni sto ju \'otkucavaju\' kakva je bila u proslosti, sjedite i jedite se. vidim da vam je tako lakse.
ja vijesti i govana,koza se stidi svog vlastitiog imena.
Kreten od zena ova Sanela. Cuj Diana.... Stidi se sebe i svog imena i porijekla. Kreten!!! Fuj Fuj Fuj. A raspitao sam se malo o njoj: vara(la) je svog bogatog muza s izvjesnim bosnjom iz Sarajeva u Londonu, kojem je placala skolu Ekonomije u Londonu (parama muza, naravno), njega zaposlila ko svog vozaca (hahaha), s kojim je planirala pobjeci kad uzme muzu pare tj sjebe ga i razvede se od njega. Medjutim, plan je propao a ona zbog para ostala u braku. Kreten zena. Jedini razlog sto Sa-x pise o njoj jer sto ova placa najamnike u gradu koji rade za nju da placaju novinare da objavljuju clanke o njoj. Presmjesna je koliko pati da bude poznata, a sve to mora preko novca svog muza i poznatih faca koje je upoznala, opet, zbog novca svog muza. Hahahaha
jenkins jenkins jenkins. when will you lot learn it’s time to lay LOW. just go hang out in the middle east and go waterskiing for a while until everybody stops hating you.
Evo sta kazu za Sanelu, hahahaha, niko joj ni ime ne spominje, vec samo kao zenu bogatog bankara koja je samo \"after his money\" koristenjem svog zenskog medjunozja: Me thinks the woman who snapped up her banker husband while he was lecturing her at City University London in tax evasion, and later wrote a \"thrilling\" thesis called “minimizing withholding taxes in a multinational corporate structure”, has been brought in to this deal for something other than film nous... Hahahaha
jebes sanelu pa ko bi o njoj ista pisao da ne plati ljudima da objave vijesti o njoj??? eto, ko bi? niko. plati pa se klati. haj zdra\'o.
Jebiga i ja bi volio da se ozenim za Slavicu kad se sad razvede. Ili Madonu. Pa da i ja budem novi Mr. Madona koji ce razvodom od nje za koju godinu dobiti 80 milijuncica.Necu se buniti.A vi?Pa nisi lud.Jesmo Bosanci ali toliko ludi bas nismo. Nisu lude ne SLavica ni ova Sanela ni Emina Jahovic ni Severina ni Ceca,ma znaju zene gdje ima para,dje mirise zelenis. Tinka je cura vrijedna istrajna,zna sta radi,putuje,druzi se sa sheicima, predsjednicima,vodila tv emisije o brodovima bogatih u Dubaiju i Bliskom Istoku,nama moze biti krivo i blatiti ih ali tako je,zajebavaju se ove zene, zive zivot, slamaju srca poznatim nezenjama po svijetu, slijedeca Sanela je bas Tinka, pazi sta vam kazem. I njoj skidam kapu jer ima muda. Nek su ove zene iz nase mahale, pa jebo rak raka. I mi konje za trku imamo.Bosanske.
Lako je tuđim ku*cem gloginje mlatit. I ja bih rado investirao nečiji novac. Siguran sam da bih imao i uspjeha u tome. RAzlika između sponzoruša a la Slavica E. i Diana J. i onih jadnica iz silikonske doline u Bigišu je samo u cijeni koštanja.
http://www.badidea.co.uk/2008/12/will-smith-and-bosniak-godess-wife-of-barclays-eminence-chauve-roger-jenkins-to-launch-gulfywood-project/
Joj jel ovo jedan od onih samo-reklamerskih sa-x \"clanaka\" , poput onih koje je sama sebi svojevremeno pisala Tinka Milinovic u stilu \"naša poznata voditeljica ide kod šeika da vodi emisiju na brodu.....\" Wow.... A ova Sanela je uspjesna ko i Slavica Ecclestone...mislim u biznisu
Sanela je cura proracunata samo tako,al ne na dobar nacin,vjeruj jarane.Suplju moze prodavati samo levatima.Sto je novinari sa-x nisu pitali kako je zapravo dosla u London?Iskoristila je razne ljude i bivseg momka kojeg je zbarila samo da bi ga iskoristila za taj plan i pravila se da mu je cura,navela ga da je zaruci,a po dolasku u London hladno ga ostavila,ko i sve ostale ljude koji su joj pomogli,da bi krenula da se penje na drustvenoj ljestvici ugradivsi silikone i zaposljavanjem u strip klubu gdje izlaze bogati.Sto je to ne pitaju?Lako je sad mahati tudjim parama za koje se udala i nama ovdje prodavati muda pod bubrege da je svetica.Suplja.