Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dns razna sranja dobivaju nominacije pa me ne cudi
Ma Denzel je tata-mata što se tiče glume, ja ne znam da li neko zna i jedan film gdje je on glavna uloga a da ne valja, i jedan? :)
HaHaHa .. 20 min. Dobro si i to izdrž'o.
Istina, fencer i moonlight su patetični i dosadni ko proljev
filmovi svake godine sve gluplji i gluplji
U pravu je covjek. Ja ugasio nakon 5 min. Jedini gledljiv mjuzikl je Briljantin. Njega sam vise puta pogledao. Ne znam zasto uopce potreba za mjuziklima zadnjih godina. Manchester također smor zivi. Daleko bolji filmovi Lion i iranski Salesman.
Film je sasvim dobar, a u to bi se uvjerili svi ovi klix komentatori da su pogledali film do kraja. Ali to naravno nisu uspjeli jer su ograniceni ko moj balkon i misle da ce se propederisati ako se u filmu aman pjeva. Isto vrijedi za Samuel-a L. Jackson-a.
i ja isto prvi 10min , koj konj sam ispo pa me nagovori ona moja nece vise !!!
Legenda je upravu !!
ja kad sam reko da je film sranje, nisu mu vjerovali ovi nasi strucnjaci, inace ima odlicnih mjuzikla, kao moulen rouge itd.
sranje mjuzikl u poredjenju sa fantomom opere ili sa chicagom ili griz
http://refugia.e-sim.org/lan.10758/ Krecemo put Afrike Pridruzite nam se!!
Pa dragi Samuele ima na daljinskom ono off dugme.
Klixe! .. taj Ginger Rogers, to je žensko ..
džindžerka rodžers
i ja..........