Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa eto što Srbija i Hrvatska ne plate velikanima da im dođu kad eto oni rade na taximetar. Zar je toliko teško radovati se komšiji, ni iz đepa ni u đep nego eto pukni dušmane
pustaju film iz 1998 godine riba zvana vanda,star film skoro 20 godina i veoma glup komercijalni film nakon sto je radio u monti pajtonu
@vjecnokonačište Ma magare, ovo je drugi oskarovac u 2 dana na SFF. Pomenuti film je kultni, i nije iz 1998. nego 1988.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Gledam večeras, koji lik, koji humor, svaka čast. Iz rukava izbacuje fore. Nadrealisti su u odnosu na ovakve engleske legende, nešto kao euro košarka naspram NBA lige. John bez podcjenjivanja i omalovažavanja zeza voditelja BHT-a. I na kraju mu fol izvači pitanja iz košulje iz džepa "spremna" pitanja i kao čita: " Kad je Engleska zadnji put osvojila World cup u fudbalu?"
Kaže kad su ga pozvali u Sarajevo da je mislio da je to u Japanu. Pa dodaje uz smijeh da se šali i da je već ranije dolazio. Trump ga nasmije svaki dan, pa on ne može ništa budalasto smisliti u odnosu na to i teško je biti humorista danas.
Pozira pred fotoreporterima, podignute obje ruke i dva prsta, i odjednom počne da žvaće žvaku, a nigdje žvake ili prepadne se od tjelohranitelja itd itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Mislim da su salve smijeha prerasle u urlike kada je ona kisa zapadala :)
Ova djevojka prevodi bez greske !!! Svaka cast !!
Kakav SFF slijedece godine cemo INTERNACIONALNO TAKMICENJE Ilahija i Kasida. Svi ce biti MORALNO podobni a posebno Arapska Elita i monogobrojni princevi i princeze. Iznenadzen sam da se FF jos uvijek odrzava.
@ErikBerne Znam - Ali u mijesto SFFa jos dodat i ucenje MUSAFA. Kadav bi to ugodzaj bio.
@ErikBerne Nazalost u BIJEGSTVU al nemogu da gledam Bosansko samoubistvo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Boli nas Čundrajz 😂
Ma nadje se uvijek neko, ko upravo ima malo vremena.
Dobar festival koji ste ukakili sa onom droljom Macom Diskrecijom. ..
@Wahrheit"komentar".
Jos dva dana pa i ovo njesrs gotovo. Falim te Boze.
@sinjor...sivonja je ocit primjer ko je publika SFF. Koliko ti je trebalo da napises ovako pametnu recenicu ??? Bravo MEDJEDE. Btw, imas li vode da se okupas 😂😂
@sinjor..onda se okupaj. I popusim te cijelog, ti kvazi gradjaninu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lepa Maca & Brena Diskrecija 😂
eh da Basil ima predstavu dje je došo il bi osto da snima tragikomediju il nikad ne bi došo
@AQSicario .. o sdaovac pa dje si nuru bosanski .. bjela misli
@AQSicario .. evo samo da namastim štrik, nemoj preučit
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
humoristican decko
humoristican decko
Samo mi je glupo sto ovakve dodjele ne emituju na tv, ok mi je crveni tepih al daj da vidimo i ostale događaje... ostalo je super,cestitke organizatorima.i ove godine +1
Car.
Covjek obecao prosle godine da ce biti pocasni gost, a zna se kako se gosti docekuju. Gostima se ne placa da dodju. Oni kojima su trubaci u Guci, ili ono predoziranje i povracanje po Poljudu vrh kulturne nadogradnje, dodju malo da izlijece komplekse.
@Troll pa dobro, seljačići poput tebe znaju samo za bobe i jedini festival za koji su čuli je Exit. Ima i drugih festivala, vjeruj mi. Ima i drugih umjetnosti, isto tako. Možda ćeš to saznati jednog dana kada se skineš sa boba, ako ti ostane koja moždana ćelija u glavi, iako su za to jako nale šanse.