Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je ovaj crtani ekstra, gora mi je demensija Barbika i Ken
@KSAhunterr .. ponekad dok prebacujem kanale predjem i preko njih, nekakve bolesti
crani filmovi imaju jak uticaj na djecu...evo hametov sin kao mali je gledao mumijeve i slusao omara mjesecara...i evo sad stalno pravi krivicna djela da bi ga advokat omar branio...
Masa i medvjed je crtani za glupu djecu i priproste roditelje, dakle idealan za Balkan i Istocnu Evropu
@PopusioGaLaktasenkoO TI GA POPUSI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Masa je totalno razmazena, glupa.... medo i Masa, ruska politicka propaganda..u pravu su Estonci! Nek ne dolaze u Kiseljak!
Nevaljala Maša je mnogim djevojčicama idol i zbog toga mislim da može imati negativan uticaj. A ovo što ovdje naglabaju Estonci, nema veze s mozgom.
Ma sve je to ok samo da nisu umanjili Teletabise ja bi se ubio😬🔫
vise ovih teoreticara zavjere. u jajetu cete dlaku naci
Crtani i za nas velike i za male 😆 Masa rulzzz ❤
Estonci su narod sličan Mađarima i Fincima, svi zajedno poznati u istoriji kao vrlo bolesna i fašistoidna plemena. U drugom svjetskom ratu su pokazali ko su i šta su i šta su sve u stanju uraditi, tako da razvijanje ovakvih bolesnih teorija o običnom crtiću nije ništa čudno od njih.
Ma Scobby Doo zakon :D
Mi u Kaknju se bojimo Mase, stovise pisemo peticiju da nas nikad ne posjeti
Evropska unija je dobro poljuljana i bez Rusije. Pa nedavno je Velika Britanija napustila EU. Mnogo je problema vezanih za Uniju s kojima Rusi nemaju nikakve veze. Pazi molim te Rusi subzlikovci zbog crtanog filma Masa i Medo, dok je u SAD sasvim ok superheroj naziva Capain America? Nidje veze...
VRH GLUPOSTI..NEK SU TELETABISI PAMETNI
@skandal čak I kada se direktno ne upuštaš u priču,metod eksperimenta ne gubi svoje mane....
I estonci krenuli fashistickim stopama cuj opasno po nacionalnu bezbjednost bolesna stoka
Jbt ovi se plase od bezazlenog ruskog crtanog, kako bi se tek plasili ruskog tenka :d
Lov na vjestice.
GLUPOST! Opšta je kampanja protiv Maše i Mede. Pogledajte bar jedan dio Spužva Boba pa ćete vidjeti šta je opasnost. Bar mu 2 puta oči ispadnu u jednom crtiću.
sponge bob je satira američkog društva
Neka je normala ono klanje/ubijanje na CN i slično. Kažu da je zbog marame koju mala ima nacrtanu, Maša i Medo najpopularniji u islamskim zemljama.