Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko retarda u ovim komentarima ima koji vjeruju da vakcine uzrokuju autizam...retardi glupi!
Jesi li ti imao pljuskavice kad si bio mali?, pitam se kako je ljudska vrsta preživjela bez vakcina do sada, ne vakcinama ko želi dobro svojoj djeci
Tako i treba. Koliko se tim retardima treba reci da vakcine ne uzrokuju autizam
nekad su se naucnici svim silama borili da dokazu da su cigare zdrave za organizam, placala su se istrazivanja i sl. samo da ne bude i ovdje tako, da se na kraju dokaze da su vakcine vise odmagale nego pomagale. u americi se daje po sest komada odjednom djeci od dvije godine. to su te tzv. polivalentne vakcine ili kako vec. puno je brate, pogotovo za tako malen i neizgradjen organizam.
izvini strućnjak nismo te prepoznali.....