Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOORU su teza jaja nego mozak,a ne vecini !!! Al je i on skonto nacin da komercijalise svoje filmove...Istinski otpor u filmu se nalazi u onim underground filmovima koji nikad nece isplivat na povrsinu....jebi ga, tako je!!
Ovaj film po prvi put pokazuje pravu sliku Amerike i Amerikanaca sto i sami Amerikanci priznaju. Reziser zaradjeno osvaja Oscara. Sto je vec neko prije naveo treba tako nesto napraviti o SCG da se i oni malo probude iz snova naucne fanatike.
dabogda ti dijete sluzilo vojsku u bagdadu. onda ces se razmisliti o svojim rijecima i o michaelu mooru... mars u picku materinu, emancipovani americki bosancheros!
gluposti jebo te Bush u shupak i stari i mladi (Bush, ne supak). Nije Bowling zabranjen u Americi, nego ovaj novi Ferenhajt. Moor ima jaja, svako po po kile. Napo je Busha na Oskaru, napo ga je novim filmom, i sve to. To je legenda. Teza su mu jaja nego vecini mozak.
ma film je pretenciozno sranje. moor misli da ako imenuje izvore svojih navoda da su njegove argumenti nepobitni. gluposti. kao da on nema pristrasnu agendu. na njega se loze liberalna djeca iz koledza koji uzimaju zdravo za gotovo to sto on kaze samo zato sto su u to vjerovali i bez njega, a on im to servira kao alternativu nekakvoj konzervativnoj americi. u stvari je samo jedan od likova koji prodaju sund elitistima koji ne znaju da misle za sebe. kao na pr. onaj debeli papak rush libough na konzervativnos strani. papanluk.
"gluposti" momak jel ti mama rekla ako nemas nista fino da kezes zacepi zvalje ili si ti Made in selo
u svakom cjucaju
ce ovo pjaca iji je kajo i oni cpancki fijmovi?
bowling, izvrstan film. zabranjen u americi. iz tog razloga valja ga pogledati. irreversibile, stvarno je paf. africa, onako. 21 gram, sean penn, mrak.dakle, Tropik film&video i Obala Art Centar, nude prvorazredne filmove. aferim
e "gluposti", da ne zivis ti mozda u u.s.a (home of da brejv)... FUCK OFF!!!
Mog'o je napraviti i film, "Bowling For Srbija"?!
aha, super film za one koji ne znaju da misle svojom glavom.
sUPER film