Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve kojima se reklama svidjela neka pogledaju film "Hachiko a dog's story". Richard Gere u glavnoj ulozi. Film je star jedno 8 godina, al je vrhunski.
Slažem se, jedan od mojih omiljenih filmova! https://www.youtube.com/watch?v=qnTdJFIvoME
Divan!Samo na jutro da se ovoliko isplačem... Podsjeti me na mog psa 17g živjela je.Dio mene je sa njom i otisao s njom sam bila od malih nogu.
Hej jes lijep ćukoooooooooooooooooooo
Pepi cuko! :) Odlicna ideja za reklamu.
Pas je najbolji drugar. Imam i ja Kokera 16gd. star. Samo cekam kad ce :(
:)))) nadati se da nece bit poznati Mupu k'o tata im:))))
Sve ja to znam Dolly, ovaj moj jadnicak vise i ne cuje. Vidi kad mu masem rukom ispred ociju...ma pusti, tuga. I ti imas dva psa, negdje sam procitala. @poznati, u tebe bas ,,kakav otac takav sin" doduse u duplo :))) Nek su ti zivi i zdravi.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
damnnnnn
šmrc evo odoh odma nokat donirat
ša ti ba znaš, oš da te glavom iznabadam
Pseca ljubav nema granica. Bolji su od ljudi milion puta.