Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebalo bi javno u emisijama da se cestita Osmicu na svemu sto je uradio proteklih dana dok nam vlada ovaj haos u drzavi.
Dok je BAJA u Beogradu češao *aja VUČICU ta ista vojska koju je pokušao DEMILITARIZOVATI je spašavala narod širom BiH....
Svaka im čast treba sad pitati one iz RS Baju i ekipu šta bi bilo da su uspjeli DEMILITARIZOVATI VOJSKU pa pogušili bi se dole po Doboju i Bijeljeni Dda ih nije vojska spasila nedo Bog da zatreba njihova pomoc ali dobro dođe i u ratu i u Miru......
Mislim da trebaju diskutovati o pravljenu plana o nasipima, sistemu kanala i brana kako i ulaganje u uprotokole i treniranje snaga u vjestom izvodenju protokola u prirodnih katastrofa, kao sto su poplave.
Samo cu reci svaka cast Min.s odbrane BiH i Oruzanim snagama na svemu sto su ucnili i sto jos uvijek cine!
OS su mašinerija, jest da su samo radili svoj posao al' svaka im čast!