Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik: Mi u RS-u ne priznajemo dolazak De Nira u Sarajevo!
Kako seru ovi veliki srbi iz RS-a, a guze bi dali da je kod njih dosao. Al dzaba kmecite jedno je Sarajevo i koga god vidi odmah ga zavoli. A vi se zavucite u te svoje vukojebeni ma kakve vukojebine tu se ne bi ni vukovi khm khm i smrdite ko vas hebe.
Lajkajte https://www.facebook.com/Uživo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357
Nisam znao da je ovako ostario, a i obukao se ko da nema za kifle.
Koda je robu uzeo u Caritasu
Jesul' mu opisali kao se švercovalo kroz tunel i kako su nastajali novope ceni bogataši? Možda o tome da snime film..
'ta će ba De Niro ocam'... Aj ba razguli levatu... Čuj De Niro Bratam'
Anegdota o udaranju glavom u tunel. BUAHAHAHA. Jadan deNiro. Sigurno se pita otkud jadan zavrsi u tamnom vilajetu. Nego jeste li mu pokazali nindza revizore i burkinije po poslednjoj modi?
nindza revizore?????Sta je to?'
@soniaaa znaju oni stariji
Saće on napravit film mimo sve filmove o agresiji na Sarajevo ali najvažnije je da je razumijo što znaći i kako je nasto genocidni četnitet.
Stvarno divno, a kad je vec doticni gost u FBiH toliko zainteresovan za istoriju sukoba, mogli bi ste malo da ga odbacite i u neku od rastucih islamskih enklava poput Maoce. Stvarno nije u redu da doticni ostane uskracen i za njihov doprinos i bogatu kulturu.
De Niro ako hoce cuti prave ratne price trebao je posjetiti istocno Sarajevo ili koridor, a to sto moze cuti od sarajevskih jalijasa koje je saka Srba drzala 4 godine u šahu može okaciti macku o rep, nema tu dobre akcione price
Kako ga nece zainteresovati, ono sto je on dozivljavao samo u filmovima, prepoznao je u nasem stvarnom zivotu...
ostario nam De Niro.. kao dedo je.. Steta sto ga jos dugo necemo gledati.. Takvi glumci su unique..
Vidi na slici 4 onog geja u bijeloj kosulji.
Jao, ne mogu da vjerujem sta rade jadnom covjeku :-)) Nevjerovatno. Ima li neko normalan medju tim ljudima koji organizuju SFF? Odvukli glumca u neku rupetinu gdje se svercovalo za vrijeme rata, koji je zavrsio prije 20 godina i pricali mu anegdote "poput udaranja glavom pri ulazu u tunel". Kakvi degeni. Boze sacuvaj!
Je li piskio?