Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pod hitno prekinuti SFF,zbog ogromne sramote i bruke prikazivanjem serije o Draži Mihajloviću!! Izađite pred SFF,ko god to može i pokažite šta mislite o neviđenoj sramoti organizatora!!
Pa Purivatra je vlasnik SFF, a i Bakirov badžo. Pročitajte nešto, da ne lupetate u komentarima gluposti.
Klix: Mirsad Purivatra, osnivač Sarajevo Film Festivala, napušta poziciju direktora, koju je obnašao proteklih 27 godina. Purivatra će ubuduće obavljati funkciju predsjednika Udruženja Obala Art Centar, pod čijim okriljem djeluje Sarajevo Film Festival.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Rade Serbedzija i njegova patetika....covjek pokvari dan i noc svakom onom ko ga slusa....dobar glumac ali brate nekakav mi je sav "otrcan"
Dragi naš, Rade.
Ovi srbi najvise vole bosnjake.................zaje...vat😄😄
paimei@;Nisam ni glup niti podmukao,ovo se jednostavno nije smjelo dogoditi,to ti je slično nešto kad bi Izraelcima u pola Tel Aviva prikazivali dobrotu Adolfa Hitlera!
Dodju ovako ovi izlizani likovi poput Serbedzije i pocnu nam solit pamet. Nigdje ih niko ne doceka sa postovanjem kao kad se pojave kod nas, a najmanje zasluzuju da se docekuju sa postovanjem kod nas.
PA UZ DUŽNO POSTOVANJE KEMALA NIJE BILO U SARAJEVU OD POČETKA RATA 1991. JESTE PJEVALI ZAJEDNO ALI U ZAGREBU A ON JE DOLAZIO ZA 30 GD SAMO KADA IMA KONCERT O OD KONCERTA DA NAMIRI SVOJE UNUKE PARAMA. JBG ŽALOSNO AL TAKO JE.🇧🇦EDI
Rade legendo
Jesam vam reko na ovim izborima da smo izgubili drzavu, lupate mi minuse ko da je bajram, idite dok jos imate vremena. i ne, nije nam niko oteo drzavu, mi smo je u dno sveli.
Mirsad Purivatra je osnivač Sarajevo Film Festivala i bio je direktor 27 godina. Purivatra osim toga obavlja funkciju predsjednika Udruženja Obala Art Centar, pod čijim okriljem djeluje Sarajevo Film Festival. Pročitajte nekad nešto SDA ovce, manje ćete se glupitati.
Purivatra je vlasnik SFF, a i Bakirov badžo. SDA ovce pročitajte nekad nešto, da ne lupetate u komentarima gluposti.
Purivatra nije vlasnik SFF-a, niti postoji "vlasnik SFF", smeće trojkaško pogano bezvrijedno.Purivatra od prošle godine napustio organizaciju SFF. Organizator je Vlada KS. Proljevu onaj trojkaški šugavi.
Mirsad Purivatra je osnivač Sarajevo Film Festivala i bio je direktor 27 godina. Purivatra osim toga obavlja funkciju predsjednika Udruženja Obala Art Centar, pod čijim okriljem djeluje Sarajevo Film Festival. Pročitaj nekad nešto Sda tokmaku, ostaćeš glupan do kraja života.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imaju Njemac Smit i HDZ-ovac Dino, de vidi sa njima da koju zapjevas, samo nemoj onu Balasevicevu, promuslimansku, samo da rata ne bude, proglasit ce vas Snajpic u Zrbiji nepozeljnima
Rade Šerbeđzija veliki gospodin,veliko ime.U Hrvatskoj ga šutnuli,a čovjek sjedi u žiriu za Oscara u Hollywood-u 😉.On je za njih život izmislio.Legenda živa.
Divno :)
Ima li kakav film o vojvodi đujiću da ne bude samo za dražu ne bi bilo fer? BRAVO ORGANIZATORI SFFa ove godine ste nas baš ponosnim učinili. FUJ!