Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oskar se bliži
AkoBogda 🙏☝
Inace Egipat filmska velesila.
Kad bi Srbin imao mozga, sve bi lakše bilo.
@GejBosnaPonosna Koji film tamo pobjedi, znaš da vrijedi :D
Film je kandidovan za Oskara a ne nominovan a to je OGROMNAAA razlika, svaka zemlja moze poslati film, to ne znaci apsolutno nista a posto je ovo bio jedini nas film ove godine (mozda je jos koji ugl nisu vise od dva) logicno da ce ga poslati, kad udje medju pet onda je nominovan, sta je tu toliko tesko shvatiti jbt
Macron pocasni gost.. Malo istine neka svijet vidi..
bice zanimljivo vidjeti kako ce proci u Parizu... zasto ne i tamo neka nagrada...
dugo nismo gledali neki film o ratu u Sarajevu. Nadam se da će to biti sljedeći novi Film. Naravno sa istim glumcima. BH filmovi postaju kao filmovi Adam Sandlera, novo a ipak poznato sve.
Izgleda da film prolazi samo po muslimanskim zemljama (nagrada u Turskoj i sad u Egiptu), to dovoljno govori o zainteresiranosti Evrope i svijeta, boli ih ona stvar ko i prije 25 godina
@Mallton1385 nominovan za oskara sta nije jasno ?
Pamti pa vrati!!!
Jak...
Nadam se da ce buduce generacije prevazici nas mentalni sklop pogleda na svijet , jedna stvar je jasna samo nasa braca druge vere ne zele da prihvate, svaki rat ima svoj povod I uzrok samo sto se ovde to cuti, povod je unistavanje Bivse Jugoslavije ekonomski, u uzrok u Bosni je Izlazak pokojnog Alije Izetbegovica iz mirovnog dogovora koji je potpisao i pod pritiskom Amerikanaca izasao,
dalje svi znamo sta se izdogadjalo, svi su nasradali neki vise neki manje to nije ni bitno, zalosno je sto se i dan danas vodi propaganda sa strane direktnog nalogodavca (mislim na zapadni kapital) rukama nazalost nase Brace Bosnjaka kako se vec deklarisu nemam problem sa nazivom vase nacije naprotiv postujem.
Egipqt-epicentar svjetske filmske industrije
Neko svjesno zna sve sta su radili Znaju sa su genocidni narod Znaju da nikad nisu oni bili zrtve vec da su pravili zrtve I neko se nadje da kaze da nisu pocinili genocid i masakre po bih,hr,kosovo, Pa hebem mu spusti glavu priznaj i suti cijeli svijet zna kakvi ste. Njemacka je postala ovakva kakvu je dns poznajemo prizanjem onog sto su uradili.
neka ciijeli svijet vidi ko je pocinio genocid i kakav je narod koji je pocinio genocid!
Jasmila cestitam, sretno u Parizu 😉
Svi filmovi o genocidu u srebrenici su poruka svjetu koliko je srbija napredna u civilizaciji. Svatit ce svako da taj narod jos zivi u srednjem vjeku, borba za teritorije i nekakve svetinje a narod bjezi iz te iste zamlje u rusiju pardon zapad.