Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
strasan film... dolazi nam jos jedan Oscar
10 nagrada za manje od godinu dana, a prema MetaScore nalazi se na 74 mjestu najboljih filmova svih vremena. Oskar je zasluzen za ovo remek djelo
Ja bih bio zadovoljan i nominacijom, film je odlican al pored another round tesko
Ja nemam psihicku hrabpost da pregledam film , pa se pitam koji su ti monstrumi sto su pocinili zlo nad civilima dali mogu mirno spavati . Film je vjerovatno dobar ali istina se nesmije zaboraviti .
Možeš komotno pogledati. Film ne prikazuje ni minimum dešava ja iz tog vremena.
✌🤟👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏
Dara otišla u Njemačku da radi kao čuvar ZOO vrta.Nije uspjela kao srpska žrtva a mora se živjeti.
Oscar ko vrata garazna 😀😀😀
Nisam gledao ni Daru, ni Aidu. Znam samo da je Jasenovac strahota i sramota za počinioce i njihov narod, a isto vrijedi i za Srebrenicu. Ismijavati film Dara jer možda nije dobar kao film je jedna stvar, ali se sa Jasenovcem, kao ni sa Srebrenicom, nije zayebavati.
dara ostade u jasenovcu.
Sta je sa darom bubamarom iz jasenovca, osvojit ce samo na gradu na kustendorfu, jer svako normalan zna da je to lazna srbska propaganda da se prikriju srbski zlocini i namjere.
E, moj jadniče. Dođi u Krajinu pa to reci preživjelim logorašima. I ti pominješ normalne.
Haj ako uzme obe nagrade nek pokloni jednu Dari..🙂 I Vucic je nama dao vakcine..
Ništa BAFTA, hoćemo oskara.
Hadžihafezbegović... Da je kojim slučajem Srbin, bio bi Ratkova desna ruka
Opaaaaa najjača Britanska Akademija, top! Respekt i sve čestitke Jasmila!!!! Do Oscara!
Film bi imao smisla, samo, pod naslovom "Quo Vadis, Alija?" Ovako, lično, vrlo šturo viđenje neviđene tragedije Srebreničana, koju je globalno najrelevantniji sud definirao genocidom.
Ovi što spominju " Daru iz Jasenovca " ..Taj film je napravljen da se halabuka digne u Srbiji i da se skrene sa teme da je porodica Vučić bila u sprezi sa mafijom tj klanom Velje Nevolje..To je jedina istina i nažalost uspjeli su u tome.
Najvece lazi, prevare i bajke dalmatinskog pustolova; Vedrana Badjuna - pokrenimo algoritam da se prosiri istina o najvecem prevarantu i redikulu Balkana www.vedranlazun.com Zahvaljujem i izvinjavam se na spamovanju.
@SPANK hahahahah jbteeee h..ljeb pa ti si samo OBICNI SDA bot, a hoces da 'apliciras' za vecu poziciju hahahaahhaahahahahahah Nevjerovatno ccccc pfffffff MRS odavdje! Evo daj mejl poslacu ti ja sendvic da imas sta da jedes dok cekas u redu ispred bijele zgrade i KONKURSISES U OSI :D pffffffff