Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo - Grad filma jednu sedmicu godisnje, sta je sa ostalih 51 sedmicu, mogao bi se jos zvati Grad smoga, Grad droge, Grad kriminala, Grad golfova, Grad SDA, Grad nerjesenih ubistava, Pregazenih pjesaka ...... ( nastavi niz)
@since2morrow Grad tramvaja
Idu u Banjaluku ako ti se ne svidja kod nas u Sarajevu
Velike Cestike Purivatri nasem filmskom zmaju🇧🇦🇧🇦🇧🇦
bravo! 💛
Ne razumijem nas bosnjake! Pljujemo sve i svakoga. SFF je dobra promocija ne samo za Sarajevo, nego za cijelu BiH. Kakvi smo i kad bi dodick ukino rs mi bi ga opet pljuvali.
Kako samo uziva ovaj uski krug ljudi sto se baćka SFF-om.
Neka i filma, kulture i ostalih aktivnosti i to apsulutno nije problem kad ostale ustanove i privreda funkcionisu. Ali, ako je drzavi prioritet film dok nam samo za primjer Zeljezarom Zenica i rudnicima upravljaju Indijci nije cudno da skolovana omladina odlazi. Da nespominjem unistene Industrijske pogone i gigante sa masinama koje bi i danas mogle funkcionisati.
LGBTQ+ grad
ništa ovo nije,smo način da se stvore nove nevladine organizacije koje će da se financiraju iz budžeta preko ministarstva kulture
Sarajevo ima budzet ko čitav manji entitet, ko vam je kriv kad živite u ex-yu vukojebinama
vise ovakvih sala
Svaka čast, ovaj mi lik djeluje kao mutikaša žešća ali SFF jeste stavio grad na filmsku mapu.