Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neficu pazi na deena da ne krene torbicom na de nira
Je li i Drina tu? Ne mislim na komentatora, nego na njegovu ćerku? Svaka mu čast, što je dao ćerci ime, po srpskoj rijeci i u čast našeg nobelovca.
@Vecinskismo Da Republike Srpske i Srbije.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Na crvenom tepihu osim Roberta De Nira pojavili su se i mnogi drugi poznati poput Nataše Janjić, Željka i Jovane Joksimović. Pitanje za autora clanka. Dijete drago kako ces u istu recenicu staviti Robert De Nira... i Zeljka i Jovanu Joksimovic, bog ti pamet dao.
Glamur , crveni tepih a u pozadini zgrade iz vremena ''mračnog''socijalizma sa derutnim fasadama načičkane klima uređajima .
....DOBRE SISE na 14 !!! ....mislim ....barem meni :))
sebičnjaku ...hahahahaaha
TobeYarabii je PEDERČINA.ima 40 godina ima zenu u americi zive ali sigurno laze i vara je sa kim stigne, več je ima oneku prije mene iz sarajeva nije plava crna je napačenik vara zensku i sa muskim zenskim nebira, pricali smo privatno i evo jedne njegove poruke meni kojom dokazuje da je pedercina :-"volim ga staviti frajeru u guzu, ako je lijep" -da sam ovdje sad bi njemu stavio - na kraju mi pocelo lizati jaja dok je jebem pa sam ga izvadio i dao mu da mi pusi, nijedna zenska mi nije tako
Ko je ovaj "just married" par? :D
"You talkin' to me?"
"You do what you do best, try to stop guys like me"
Kako mi je krivo sto je dosao u Sarajevo a ne u Banjaluku. Eksplodiracu.... Sto te nema...
ja cu bez tebe eksplodirati
@mirrorce Lieber nicht....hab noch was vor mit dir....geduld baby..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lajkajte https://www.facebook.com/Uživo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357
Lajkajte https://www.facebook.com/Uživo-Sa-BiH-Cesta-143594616077357
Braco moja izturcena, da li bi mi vjerovali da bih ja, a vjerujem da nisam sam, radije porazgovarao sa bilo kojim ovcarem sa Vlasica nego sa ovim covjekom?
molim vas recite miri purivatri da skine taj FAKE osmijeh sa svoje čehre. vidi se da se smije na silu
"Listen I´m a nice person so if I´m an asshole to you you need to ask yourself why" Robert Deniro
Jack Byrnes: Is your name Gaylord Focker, yes or no? Greg Focker: Yes. Jack Byrnes: Are you a male nurse? Greg Focker: Yes. Jack Byrnes: Are you a pothead? Greg Focker: No. Jack Byrnes: Have you ever smoked pot? Greg Focker: Yes. Jack Byrnes: Did you spray-paint the tail of a cat to pass him off as Mr. Jinx? Greg Focker: Yes. Jack Byrnes: Did you do that because you desperately were seeking my approval? Greg Focker: Yes. Jack Byrnes: Because you love my daughter Pam? Greg Focker: Yes.
Ja gledam otvaranje samo neće li naići najpoznatiji par iz BiH i šta nose. Naravno, Deen Backović i Božo Vrećo a ne Sebija i BAkir, oni zaslužuju samo truho paradajz !
dalal ista ona tunižanka od 120 kila što je dobila larisu cerić danas na olimpijadi
Odvedite ga gdje u dzamiju ili u kakvo finu drustvo pobozno mozda prihvati Islam.