Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Andja uplakana, da nije opet poceo Brad pit?
Dobra k'o dobro vino 🍷 😜
Auf, cto cam tuznaaaa, zagiiijijii me jakooo... A sutra - Poljubi me muškarčino! Ovo sam ja samo strašno ljubomorna i ozlojađena, grrrr.
Angie i Brad su najbolje drugarice. Sad zajedno snimaju filmove. Brad "babysitter" Pitt kaze da se ponekad kad sjedne na wc solju da piski sa nostalgijom sjeca vremena kad je bio muskarac, ali se smiri cim poceslja svoju omiljenu barbiku.
Jest vam se Andja ogadila onim filmom,a time i Brad :)
Ma daj Williame, ne pricaj gluposti. Vijest je o holivudskim glumcima. U zivotu nisam pogledao film u kojem ona glumi, a neke njegove sam gledao. Dok je jos bio glumac :-) Komentarisao sam odnos izmedju muskarca i zene, a ti ode na nase podjele. Pusti to, majke ti. Drzi se teme.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vertigo,hocemol gledati?
Hoćemooo..:) <3 :**
Get a room :)
Valjda je neće tužiti za plagijat ko za 'Krv i med'
jao kako sam se posro sad
jel' ekološka katastrofa nastala? :)))
ma nije cisto sam bio onako rahat pa da podjelim radost moju kad vec nema nista na ovom klixu zanimljivo :D
U Gorazdu napravile zene Bredu Pitu... kad je bio... :