Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@cirkus Festival je nastao u ratu, ako prkos, inat svemu što se dešavalo ovom gradu i on je danas podsjetnik i omaž tom vremenu gdje je rad na skoro nemogućim stvarima koje su predstavljale jedan kontrast krajnosti tog vremena zapravo bio lijek od sveopšteg ludila. Pa tako je i danas, samo prilagođen ovom vremenu. Meni puno ne znači, nemam kulturu posjećivanja filmova za vrijeme festivala niti lokala, ali poštujem festival i drago mi je da postoji.
Sve je ovo fino i divno sedam dana u godini.Ali ja bi da se ovi kulturnjaci u vlastima malo posvete i sportu.Glavni grad nam nema košarkaškog kluba.A fudbaleri nam ni prvi krug u evropskim takmičenjima ne mogu proći.Za sport se iz budžeta izdvaja jedva 1%.Sramotno da ne može gore.
@kardelj71 Pa poprilično si i u pravu. Toliko "sportskih" političara, a najmanje sporta.
Bosniaque Sarajevo mon amour❤
ima li gdje sisate medihe musliovic :D
Živjela komunistička partija Jugoslavije! Živio drug Tito!
koliko sminke ja mislim dm je ispraznio zalihe
Sarajevo ljubavi moja....