Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usrali su i tvoj mozak pa se niko ne žali. Vrlo je lako provjeriti za minutu preko googlea da je scenarij već davno napisan te da su sve epizode snimljene. Ali kad se nema mozga, onda je lakše doći neupućen ovdje i kukati i pričati napamet besmislice, te se žaliti da se narod zaglupljuje. A to što narod ne zna koristiti google, čini ga deset puta zaglupljenijim, nego sve sezone svih serija koje si nabrojao.
Po meni nije im trebalo ono putovanje kroz vrijeme imam osjecaj da i oni ne znaju sta hoce i kako da je zavrse al haj usrali su je isto kao Prison Break i heroes al valjda nemaju para pa daj jos zaglupljuj narod xD
luda serija hehe
najboilja serija ikad
@Kuo - kraj je odavno snimljen, producenti su već krenuli raditi novu seriju Fringe
Serija je k_itt_a ni sam producenti ne znaju kraj
Ahhh tako mi je dragoo ovo je stvarno najbolje urađena serija, definitivno!
Bolji je Prison Break barem dva puta