Ne sviđa im se britanski humor
0
Producenti pripremaju "Mućke" na američki način
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ebili američki samo su jedne prave Mućke, šta god da napravite biće smeće. samo se pitam ko će vam Triggera glumiti ccc najbolja serija svi vremena !!!
Ovo cu tako slatko da bojkotujem, ebeni Amerikanci ce unistiti sve sto valja...
Uzas, ovo treba zaustaviti nekim zakonom, amandmanima, bilo cim.
fffuuuuuuuujjjjjjjjj gadovi americki, unististe sve sto ima vrijednost crkli dabogda, a zajedno s vama i bu--dale koje su vam prodale prava pa ovo je bogu plakat, onakvu dobru seriju ce unakazit daj ameri shvatite vec jednom........NIIISSTEEE SMIJEEESNIIII UOPCE
fffuuuuuuuujjjjjjjjj gadovi americki, unististe sve sto ima vrijednost crkli dabogda, a zajedno s vama i bu--dale koje su vam prodale prava pa ovo je bogu plakat, onakvu dobru seriju ce unakazit daj ameri shvatite vec jednom........NIIISSTEEE SMIJEEESNIIII UOPCE
Kazu sad ce napraviti i \'Bice, bice\'. Andja ce glumiti Merimu, a Bred je Velija.
Cudi me da nisu napravili americke obrade Mocartovih djela ili americku Mona Lisu. Mucke su vrh. Nedodirljivo!
sta vi idioti znate o americkim serijama, serem vam se u stau!
biće to ogromno holivudsko sranje i već je osuđeno na propast. mućke su najbolja serija ikad.
Mućke, \'Alo \'alo i Đekna su 3 najače humorističke serija ikada. Nemoguće je to ponoviti.
to ce vjerovatno ispast nesto tipa sunset beach ili dr. americke sapunjare......
Kakav god da je humor Engleski, Americki, Bosanski... nikad nece moci naci takvu glumacku ekipu i tako dobre ideje koje su koristili u Muckama. to je za mene najbolja serija i pregledo sam svaku epizodu i dalje gledam reprize uvjek se covjek moze smijati i uzivati u takvoj seriji. Oni mogu sad praviti sta hoce ali to sto su oni napravili 1980... to se nikad vise neponavlja.
Ko se to još može nasmijati hrvatskom humoru i Našoj maloj klinici? Ili Bitange i princeze? Možda Croat, Ampak, Cro i ostali kompleksaši ovdje na portalu.
Najaca serija ikada i britanski je humor legendaran sta ce ameri napravit boga pitaj
...only fools and horses...strićek albert je nenadmašan...a,tek robin i betmen...i\'d like to speak like cockney...
BOYCIE HAHAHA http://www.youtube.com/watch?v=n0oloAmE4HE
mućke su neponovljive....