Komentari (185)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto glavne vođe nisu bili na liniji? Samo djecu slali na liniju dok su "vođe" putovali po svijetu i uživali
A te iste vođe su danas "heroji"
mislis na vođu Pedju sa yutela i demante ko biva nece oni ba napast sarajevo
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Primer u kom smeru bi nakon odbacivanja komunizma Yuga mogla krenuti... Mogao je to biti naš mali raj...
@Nevernick Ne oporavljaju se države tako lahko od totalitarnih komunističkih režima. Pogledaj kakvo je stanje u cijeloj istočnoj Europi pa čak ni istočni dio Njemačke nije razvijen kao zapadni. Pod komunizmom smo naučeni korupciji, od medicinskih sestara koje ne pružaju kvalitetnu uslugu ako im se ne da hedija do koruptivnih političara.
Mogao bi, kada bi neko bio lud. Tito je opremio i NAORUZAO JNA i kao takvu OPREMLJENU je predao u ruke ravnogorskom đeneralštabu u BEOGRADU. Takva Juga prvo nije odgovarala Slovencima i Hrvatima, Bosna je treca izasla, a naj vise nahebala. Takvu Jugu vise niko nije htio, sem Srba. U Slo. i Hrv. nije bilo islamske deklaracije kao alibi za JNA napad
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
U isto vrijeme sam bio na sluzbi u jna, poslusam jednog covjeka , zbog kojeg sam i stao u odbranu JEDINE(napustvsi ODMAH jna),ali da bogdom NISAM ? Samo smo omogucili LOPOVIMA DA POKRADU BOGA -OCA !!!
ZutiGolub hajde sto su putovali, vec sakupljali malo vreća sa zlatom za svoju djecu?
Bili su nam rovovi 2-3 kilometra od kuce,gdje se bili nasi najmiliji...Kad te neko napadne ti se branis,uvijek bilo i bit ce...
Krenuli praviti veliku srbiju, a zavrsili sa genocidnom tvorevinom, bombardovanom srbijom...i danas glavnim investitorima turcima i arapima
Bahrudin je bio samo u pogrešno vrijeme na pogrešnom mjestu. Ko god pošalje mlade ljude ispod 30 u rat a da ne ide svojom voljom, treba završiti na sudu.
.ebo rat više, baš me boli taki…… daj da više normalno živim sa svojom penzijom!
Sve su znali zato TLN izgleda kao baba Vanda. Bio sam u JNA kao civilno lice u JNA. Služba u Vojnoj bolnici Sarajevo. Nele je kao general ulazio kod pukovnika Tašauna direktora bolnice. Ostao je po dva sata. U januaru došli su niški specijalni dok su obični vojnici bježali kući.
Bravo za clanak!
kako ke krenulo 1991 nije bila ni tako losa sta nas tek jos u 2021 ceka
Samo se Bošnjama idalje pokušava prodati priča o bratstvu i jedinstvu. Svi ostali znaju da od toga nema ništa.
Dragane Vikicu, hvala ti!
Jedini Yugosloveni koji su izasli na ulice i pravili koncerte mira su bili Bosanci (muslimani). ostali nisu umjeli da razmisljau kao veliki narod pa su mislili da ce im biti bolje kad odu iz Yuge. Sad su mali i neznacajni i nikom bas interesatni. Nisu ni vojne ni ekonomske sile da bi se pitali za bilo sta. Drzave ce im za 50 godina biti puste jer ce rintati negdje u svijetu. Tribalni mentalitet.
Bilo i ne ponovilo se!
Janezi najnamazaniji ispadoše. 45 godina za istim stolom jeli i pili i kad je trebalo platiti ceh ide ona moram do WC. Ipariše se Janezi i još umotali ostatke i ponijeli sa sobom.
@gooUser1603125057 To nije biti “namazan” več inteligencija!!!!! Tako se radi u civiliziranom svijetu,ako ti neko društvo ne odgovara,odeš i nastaviš život.Slovenci su davno vidjeli da sa srbadijom nema zajednice.
@krkan Još kako namazani. UK godinama pregovara hoće li za izlazak platiti 40 ili npr 35 mlrd funti, šta sa stranim radnicima, šta sa francuskim ribarima, šta sa carinama itd. Još se ne radi o jednoj državi. Tako se radi kod civilizovanih, a kod namazanih pokupiš tudju deviznu uštedjevinu, neslovencima blokiraš pravo na državljanstvo i uzmeš im imovinu, razvališ platni, poreski i carinski sistem, i još hajdučiju nazoveš civilizovanm izlaskom iz države.
Unistili smo jednu od najvecih drzava svijeta!
@Dritan071 ****Srbi?