Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveci filmska ratna djela u x jugoslaviji su napeavljena 70tih,25 godina nakon rata, zasto je sada cudo ako se rade ovakvi filmovi, i trebaju, uzas koji je priredjen od sunarodnjaka opkolivsi svaki grad i selo,unistavajuci sve sto se krece i sva materijalna dobra je nescrpna tema , praviti sve do pokajanja agresora..
Samo stid (veliko)srbina spašava. Samo stid.
a jesmo ispali papci svi odreda,pokrvili se i sad tko uziva,pa uhljebi svih nacija i vjera i nevjera,bas nam je lijepo vako kad se mrzimo a elita se smije i uziva u nasoj medzusobnoj mrznji.
Sto puta ponovljena laž postaje istina. Sve mi se više čini da je vučić nekakav bošnjak poturak..
Laz moras da ponavljas ujek u svakoj prilici, jer je ona jednostavno laz, dok istini to nije potrebno. I kad god malo zaboravimo na strahote tog prokletog rata koji je unistio sudbine i prekrojio buducnost milionima ljudi u bivsoj drzavi , uvjek se pojavi neki film koji nam govori da je neko od nas tu kriv, a da su oni tu bili da nam pomognu i zaustave rat kako bismo mi ziveli kao normalni ljudi, sto smo bil pre toga.
@Vlad.R
@Vlad.R srbi su krivi za sve,to i vrabci na grani znaju,upakovani krvoloci u lažnohistorijski kukavičliuk i prevare,gdje god da ste tu je i poganluk i prevara!
Izgleda zanimljivo
Jel ovo Jurgen Klopp na 0:45 u traileru