Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ante na aparatima, film o bosnjaku koji guzi hrvaticu :)
Ismaijl i dr On samo zele hrvatske/europske papire xD nema nista bez udaje decki ;) a pogotovo EU papire i izlaz iz sugavog balkana ahahaa
Eto ELEONORA vas je provalila, sta sad?! :D Eleonora, moraju da dokazu LJUBAV, nis' papiri ovo ono...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne može ovakava vijest bez napaćenih komentara.
normalno da ne može .... ovakve vijesti su mamac i magnet za paćenike da se mogu ispuhati
Komentari i pretjerivanje tipicno za muskarce sa naseg podneblja, lovacke price onakve kakve ih i znamo ;)))
ijao, kristina draga, pa gdje si hamicu nasla???!!!! koji je to prevarant i lopov, to je necuveno. pa mislim da ni danas ne smije zaci po restoranima u starom, koliko je jeo i pio na veresiju i svima ostao duzan. meni licno je ostao duzan neke novce, ali vise ne znam covjeka kojem nije... cuvaj pare kad je hamica tu, i ne vjeruj mu nista!
ljubaviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :************** javila sam ti se tamo gdje si sa smjeskicom!!! samo neka si dobro, da je ssve ok... samo ti furaj svoj film, uzivaj, ali falis puno, bogami :)))))
Svi ste vi trebali staviti nick Ante naravno cast izuzetcima!! Djevojko svaka ti cast na filmu ovo ti govori jedini pravi Mostarac medju ovim silnim komentatorima!!!
e dosadili su vise i ovi filmovi o ljubavi preko zida i ovi o ratu....imate li ista drugo da vam moze pasti na pamet snjimiti nego to???
A Ante iz zapadnog Mostara će da statira na Starom/novom mostu hahahahahah
Volite nekog,i neko ce voljeti vas....! :D
ja budalastina. nekad smo imali brastvo i jedinstvo medju 23 miliona jugosa a sad se treba svrsavat kad se cuje da se vole msuliman i katolik. ili pravoslavac i musliman. a sve glupe bosnje svih vjeroispovjesti. yebo vas isus glupe. subhan ala.
Bolje i tako nego snajperom pobiti "Romea i Juliju" u Šeheru, kao Bošnje svodjedobno.
Something like "Sejo i Seada"?
Pa i ja kazem ljudi idemo u Evropu bez pasosa pa "granice su samo u nasim glavama"mozemo da budemo sta hocemo...brate ovo je vec TITOISTICKA propaganda ..kome to treba ljudima treba posla a posle posla ko hoce sa kim da se druzi njegova stvar a ovo ostavite za ideolige sto uzimaju pare na guzove tako su nas veslali 60 godina posle 2 svetskog o bratstvu i jedinstvu pa se najbolja braca pokefase i iskrvishe...IDIOTLUK I DALJE NA SCENI.
Jedna za Antu : https://www.youtube.com/watch?v=bxrcFNWFkyo
Jao što je zavlad'o izraz "na aparatima" među klix rajom, skoro da ne postoji članak gdje nema bar jedan komentar koji sadrži " na aparatima"... Kako je uopšte došlo do tog da se taj izraz upotrebljava kao zamjena za nešto il nekog ko pati zbog nečeg ili se pretpostavlja da negoduje određenu situaciju? Jel to samo meni zvuči nekako bezveze, ne mogu reći glupo, aliii.. ne znam.. I da, pozitivna priča iz Mostara, samo naprijed omladino moja, volite se to je najbitnije..:)
možda krate vrijeme na klixu dok leže na intenzivnoj pa je malo malo " na aparatima" :)
granice su za budale i besposlicare
prdimahovina