Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u facu svijetu
Nazalost, to svijet bas i ne zanima; uvijek je postojala neka druga "Gaza".
Pozdrav iz Düsseldorfa Internacional Airport..! https://www.youtube.com/watch?v=G0B49zhndh8
ovdje im ne trebaju štikle,mogu i bose!!!
Doce vrijeme kada ce izrael patiti a i jevrei gore nego 42....
Niko kao israel, ubija i muci 40 godina jadan palestinski narod, rade im sve ono sto su njima radili svabe pa se u istinu pitamo jeli istina da im se desio holokaost kad on i gore cine drugima.
Zelje mu puste..Ne zna da ti plastinci jako jako izazivaju i dobivaju med.paznju poss na ovim prostorima da bi se izazvao"nac.sukob" woww reci mi nesto novo.trece klix sa vijestima kasnite oh la,la...ili ne ček.Čak imam i računicu kada se čija vjera pljuje.Ona koja najmanje ti i vode Klix.Tako da fuck off.Imamo svoje probleme def.a ove zemlje ni ne zanju za "divnu BiH" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Yes, there are two paths you can go by, but in the long run There's still time to change the road you're on. And it makes me wonder.