Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko koga ovdje pravi budalom bezobraznici jedni napravili nisko budzetni film koji nije pokazao ni 5% prave istine o Srebrenici i sad hocete neke nagrade, novce za to itd. Fuj kako vas nije stid dao bih vam da ne kazem sta.
Naravno zahvaljujuci nasoj ambasadorici Mlinarevic 🇧🇦💙
Nakaradna srpčadi, svima vam popišam i poserem pretke, a s ogromnim apetitom i gustom vam yebajem vaše prljave I smrdljive srpčadijske kuroslavne, pardon pravoslavne potomke, sa posebnim akcentom na prljavu I smrdljivu srpsku novorođenčad
Još jedan bh film, koji nije uspio prikazati svu strahotu stradanja Muslimana u BIH! Zašto je izbjegnuta scena monstruoznog masovnog ubistva?! Nijedan leš, zašto?! Film je propustio šansu da prikaže hrpu leševa nenapružanih civila, a morao je to prikazati da se gledaocu sledi krv u žilama! Da se pamti! Zatim kada i kako i ko je iznosio leševe iz kino-dvorane?! Sve to treba i mora biti prilazano!
Nemoguće da nemuslimani koji su bili okolo po kućama i stanovima to nidu vidjeli, čuli ili učestvovali u tome. Nije prikazano ni ono najvažnije ni najmonstrouznije: nije se radilo o dva-tri autobusa, već o desetinama! Nije prikazano preko 8.000 stradalih, a moralo se prikazati. Nije dovoljano sitno napisan broj na kraju filma.
A da ne govorim o tome da nedostaju ključne informacije u filmu, koje bi ga učinile razumljivim i gledaocu iz Čilea: onome ko ne zna ni gdje je BIH, ni ko živo u njoj, ni koja uniforma kome pripada itd Ne može se lokalnim razmišljanjem ka publici svijeta. Ili je samo bitno ulagivanje ovom ili onom, a ne brutalna i krvava istina smrti nedužnih civila na najmonszruozniji način ubijenih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bošnjak sam,musliman(veći od mnogih NOVOKONPONOVANIH)?Preksinoć sam gledao film..? Sad bi izasao JAVNO NA TV da postavim PITANJE koje me IZJEDE ? ZAŠTO SAM MJESEC POSLE OVE TRAGEDIJE IŠAO U KRAJINU DA KAO "OSLOBAĐAMO BIH? Združene jedinice SVIH KORPUSA? Zasto NISMO nesto uradili za ovaj NAROD ? Juce oplakujemo, za mjesec cemo SLAVIT pohod ARBiH? MUKA MI JE ,IZDANI SMO!!!
Smarate sa filmom.