Novi TV projekat u Turskoj
0
Preobraćanje nevjernika u reality showu
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PLATITE MI MILON EURA pa ću da pređem iz ateista u vjernike, bilo koje religije i hebali vas i ceric i kacavenda i vehabije i narkomani i komunisti i vaši komentari u kojima iste branite/napadate
vehabije su ok ljudi. među njima je čak manji procenat kretena nego među ostatkom bosanaca. svugdje imate idiote. a ovi zluradi komentari protiv vjernika govore samo o onima što ih pišu - sigurno nisu sretni, jer ne bi bili tako zli
ispiranje mozga se nastavlja.
Koliko nama treba ovakav show... Samo da neke ljude u ovoj državi (pritajene ateiste) podstakne na razmišljanje. Rekoh neke, ne sve. Ne razumijem ove proteste protiv Cerića. S kojim pravom i kakvi ljudi smiju ostavljati uvredljive komentare na njegov račun? Čovjek je pošteno završio svoje škole i po tome se sa njim malo bosanaca i hercegovaca može mjeriti. No bitno je da navedeni imaju vremena da lupaju po tastaturama ispoljavajući svoje nezadovoljstvo (frustracije zbog socijalnog, ekonomskog statusa) dok dotični obavlja svoj posao. I ko u stvari zna šta je \"vehabizam\"? \"To su oni tipovi sa bradom što hoće da zabrane alkohol, da se sve žene zaviju a da oni preuzmu vlast i dovedu talibane pa živimo po njihovim pravilima\"???
Pipo sad spava vezan u svom krevetu ,uzeo je terapiju javice se svim svojim fanovima malo kasnije
A šta bi PIPO rekao na ovo!? Hamo,pipa ostala ekipa ... zdraaaoooo
@ef_Ceric Vasilije Kacevenda opet lajes, pseto jedno. Prisjest ce ti ta krmetina.
A niko ne priča ništa protiv četnika-pravoslavaca koji u ime boga mlate ljude kako bi ih \"izliječili od narkomanije\", ili o silovanju dječaka u manastirima, uvijek se samo hvatate za jadne vehabije koji vam ništa loše nisu uradili... Pustite ljude da žive.
aplauz za cerica
Stvarno na ovom forumu ima komunista brate....
Ja sam sljedeci ucesnik Velikog Brata !!!! Gledajte me redovno i kad se tusiram i kad neperem zube ! Sve cu da vas preobratim u vehabije !