Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Počivaj u miru legendo
@shalom_israel kamenovanje je za one koji ucine preljubu kada su u braku. za neozenjene i neudate je kazna 100 udarac bicem preko ledja. kad siris informacije siri ih bar istinito!
lik je izgledao ko da ima 99 godina, a ne 77
Dohakala mu pileca krilca,nek mu je rahmet, bio je je cool lik.
RIP Old man
old man je kralj
Nije bio offside protiv Nigerije
Pocivaj u miru legendo
edukativna emisija u smislu da se prouči kako se čifuti bogate na tuđoj nevolji
I šta sad?! Trebalo bi da plačemo?
Richard prvi mi je pravo bio dobar jest da mu je dolar bio na prvom mjestu famili naravno malo dalje.Bio je pun nekog dobrog humora naravno u kombinaciji sa neponovljivim i jedinstvenim Čamom.Sad se sjetih kako je rasturio famili u kuglanju što priznat ćete nije teško,kako ćemo sada bez Starog kukavna nam majka
židov...normalno da mu je para na prvom mjestu
NA PRVOM MJESTU JE PORODICA NA DRUGOM NOVAC ZAVISI KOGA PITAŠ A STARI JE TO OKRENUO ,RIK ČAK NI SREDNJU NIJE ZAVRŠIO IMA JOŠ JEDNOG SINA KOJI NIJE ŽELIO DA RADI U ZALAGAONICI NEGO KAO VODOINSTALATER ALI NAJVEĆA FACA JE CHUMLEE.P.S ALI I NIJE NEKA FORA KUPOVATI OD LJUDI KOJI MALTENE MNOGI IZ OČAJA PRODAJU JEFTINO A ONDA ONI TO DALJE PREPRODAJU SKUPO VJERUJEM DA ĆE SE RIK I OKO SAHRANE STAROG CIJENKATI!
Joj zvijezde ....🙄
Eto sad nek troši pare gore klasični ćifut zaboli me neka stvar što je krepao
R.I.P
Ovo vrijedi 5000$, dobro, best I can do is 1100$ xD
Kralj ! RIP.
Ja mu upoznao sina u Londonu,i uzivo je cool