Komentari (437)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbogom velika Legendo. Ostat će u pamćenju kao veliki čovjek i izuzetan glumac. Falit ćeš tvom Sarajevu.
Zbog cega je veliki covjek i legenda obicni smrtnik
@IlidzaCentarBiHNo1 Zato što je milionima ljudi bar jednom izmamio osmijeh na lice. A ti ga vjerovatno izmamiš samo svojim ukućanima samo onda kada izađeš iz kuće.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nešto gledam ove legende koje polako odlaze i tek sada počinjem shvatati da lijepa Juga nije umrla devedesetih nego polako umire kroz njene legende. Počivaj u vječnom miru legendo jugoslovenska.
Zbogom legendo.Ostavio si neizbrisiv trag u glumackim vodama
Istinska legenda i covijek koji nije dijelio ljude po nacionalnosti, vjeri i drugim stvarima. Nek ti je laka zemlja vjecita legendo.
Neka ti je pokoj dusi i laka zemlja, legendo!
Citat ..."Trebam li se bojati kad odem s one strane? Čovjek kao ti-nikako." Počivaju u miru, bila je privilegija uživati u tvojim ulogama.
R.I.P Zis :(
R.I.P Zis :(
R.I.P Zis :(
Da mu duša počiva u miru, i da osvoji još jednu nagradu, a to je vječni RAJ!!!
Jedan od rijetko pozitivnih likova s one strane Drine. Nek ti je laka crna zemlja ljudino!
Ode nam i Smoki, glumacka i ljudska velicina, laka ti zemlja balkanska...
A sad adio!!!
Svi smo mi došli na ovaj svijet da bi zauzeli mjesto onog koji odlazi ,neko se dobro snašao neko teško a neko je uzalud protračao svoje vrijeme ,nekog pamti deset generacija a nekog jedva čekaju da zaborave ,eto Ljubiša Samardzić ce biti zapamćen jer nas je znao rasplakati a istovremeno i obradovati bio je narodni glumac počivaj u miru Legendo
Ode legenda. RIP majstore. Hvala ti za sve tvoje uloge i filmove koje si nam ostavio.
Citat ..."Trebam li se bojati kad odem s one strane? Čovjek kao ti-nikako." Počivaju u miru, bila je privilegija uživati u tvojim ulogama.
R.I.P.