Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RIP Bumbar! Izvanredna uloga, dio moje mladosti!
Ali ne smijemo zaboraviti ni Mali program. remek djelo školskog programa. Ljudi kao on su nas učili lijepim stvarima.
"grlom u jagode" i sad kad cujem uvodnu muziku spuca me nostalgija. Legenda!
Ode i Bumbar.
Legendarna serija "Grlom u jagode"...
Jedna od najljepsih muzika je bila u seriji Grlom u jagode i inace i sama serija i obiljezio je jednu mladost tj jednu generaciju sa tom serijom.Vjecna mu slava
Podsieca na mladost. RIP
Počivaj u miru Lister. Hvala na svim maestralnim ulogama!
https://t.me/pravonaslobodu/35859
Dobra muzika bijase u Bane bumbar
Grlom u jagode kultna serija koja je obiljezila jednu epohu. R.I.P. dobri covjece
RIP
R.I.P
lahka ti zemlja bila RIP
Znao sam ja onda. Kada su ovi doktori. I to oni bili onda rekli: da se oni bore. I to za ovaj tada njegov život. Da je još malo bilo ostalo. I to ovoga njegovoga života. Da će i on uskoro umrijeti. Samo što sam bio mislio. Da će on umrijeti. I to u ovu tada nedjelju. Ko što su ovi neki tada glumci. I to on bili umrli. Kada ono ne bih. I to tada ovako. Kako sam bio mislio. Da bih ono moglo biti.
Lik pozitiva....RIP.
negdje gore stvara se jaka ekipica
Još jedan sjajan glumac. Mirnije uloge su mu više ležale. Pamtim ga po 2 uloge koje nisu spomenute. Naravno u Otpisanim u epizodi 12 Ranjenici. Glumio neprijatelja Prletu i Tihom i naravno pamtit cu ga po Boljem Životu i ulogom glumca u pozorištu!!!
I kao Lister u Porodičnom blagu, odličan je bio tu.