Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj vi od priče o životu jednog glumca napravite političku stvar u komentarima. Bolesnici jedni popustite sa nacionalizmom!!!
Nasi bi reziseri trebali napravit remake ovog filma. Jedno od najljepsih djela sa ovih prostora kojem je potrebna nova glumacka ekipa.. Sta se sa ovim moze napraviti Kubrick bi se sjebo
@Picigen Sidran je davno napisao scenarij za "Tvrdjavu" jos prije rata.Medjutim nikada nije bilo volje (niko nije dao para) da se scenarij realizuje.Inače meni lično bolji roman,jer je glavni lik obican covjek.Za razliku od Nurudina,gdje je lik derviša prikazan kao kalkulantska osoba i kukavica, sto dervisi nikad nisu bili.Uzmi samo primjer Ilhamije.
@sociJolog Ilhamija,antipod današnjeg prosječnog Bošnjaka.Taj nije htio trpiti totalitrizam svog vremena iako je znao da će ga to koštati života.Danas mogu pišati po nama,a da se niko ne buni.
Dobra duša, pocivaj u miru.
Jarane, halali, al' nikad ti čuo za ime i prezime. U svakom slučaju hvala za sve dobro što si učinio.
Fakat jedna od najboljih gluma ikad. Počivaj u miru
R.I.P.