Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Angelina je veliki trn u oku zločincima jer se zalaže za pravdu i istinu. Naravno iz ovih komentara punih mržnje sija pakosna, srbočetnička bagra. O njihovoj kulturi se ne zna jer i ne postoji.
andja je nasla fazon kako da ostane relevantna..
sve pohvale Angelini i puno uspjeha u daljnjem humanom radu
Hoce li i ovaj film o Kambodzi biti katastrofalan kao i njen prosli film o toj temi, Beyond Borders? Gdje su Crveni Kmeri predstavljeni kao religiozni fanatici.
Respect za andzu!
Crveni kmeri, ja mislio da se radi o SDP-u!
jel ozdravila, kažu bila plaho bolesna, samo je kone po doktorima viđale
Gaji simpatije prema zemlji :) Hahaha :) Ovi holivudski trolovi su najveći tres :)
Pohvale. A da Bog da rat svakom onom ko ga zelio, ali da ga na najmizerniji nacin osjeti, ko i nas narod sto je osjetio i mnogi drugi. Respect zrtvama
U toku osmogodisnjeg bombardovanja Kambodze, SAD su bacile 2.7 miliona tona eksploziva na tu zemlju, vise od svih saveznickih bombardovanja u toku Drugog svjetskog rata. Ubijeno je stotine hiljada ljudi, ali ta tema nije interesantna nasoj dragoj i najmilijoj Andji ni onima koji je finansiraju. Ne baca State Department pare na filmove o svojim zlocinima. Mada su njihovi brojniji od zlocina Crvenih Kmera. I jos traju.
@sashapuskin Ih... Gde je to bitno :) I ti vala stvarno. Uopšte ne gledaš realnu sliku :) Stotine hiljada ljudi, ko da je to neko merilo. Pih Rusofilu prljavi :) ;)
@xxlenaxx Gde si bre Leno, djavole :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mnogo volim ovu ženu ,zbog svega sto radi po cijelom svijetu .Svaka joj cast.
@sarajlija76 Ja lično vise cenim minuli rad Jenner Jameson, od nje se barem neke koristi ima :)
Tako bih volio da ti vjerujem, ali nekako to ne ide :-((
Crveni kmeri=crvene beretke!!!
JEST GADNA U PM
Kakva ona i njezini filmovi.Kusta je kralj za nju!
Ebo ti Kusta mater