Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest svi su ratovali protiv (Bosne) Gorazda,a neprimijecujes da i danas Gorazde jede tudzim ustima. Zavjera zapada prema Gorazdu, komunisticka logika. Danasnja vlada uzima kredit na kredit, pa kad trebane vracati bice ponovo neko kriv, ko?
ne kontam logiku. cini mi se da je teze svjedociti mrtav, nego iz francuske?
pa mogu ljudi svjedociti i iz drugih zemalja. tanka ti je ova teorija zavjere. \"...snaga da spasu ranjenike...\" valjda da spase?
E blago tebi Gegicu dok je ovakvih novinara, koji samo prenesu sto god im ti kazes…Eto sad svjetske urote, Wikileaks je mala maca naspram tebe, kao Europa ukljucila sve svoje instance da gorazdani ne svjedoce…o cemu? Kad je rat, onda svako ima jedan nivo odgovornosti, pocev od lokalnih I drzavnih vlasti!!!! Jos dogadjaj se desio 1994, pred kraj rata, nakon sto je Sarajevo cijelo vrijeme ostavljalo Gorazde na cijedilu. A ta tvoja shuplja da je film “arhivski” sklonjen, ha, ha, …. Ta vremena su prosla,sestdesete i sedamdesete, to je davno proslo, no naprotiv dosla su vremena kada takvi kao ti ciji rad je baziran na patetici I jadu, dolaze do izrazaja. Bujrum, nadji si neki normalan posao kao I svi normalni bosanci i hercegovci koji su prosli pakao, no nastavljaju zivot kroz normalne stvari.