Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
civcija druze stari,pogresno si me shvatio.Ne zelim ja kao pretplatnik i gledalac FTV da osjetim da je uredjivacka politika bilo kojoj partiji naklonjena. Onaj serator Bakir otvoreno kaze da je SDP-ovac a to se vec odavno kroz njegovu emisiju i vidi. Dajte nam vise pozitivnih i relaksirajucih emisija!
ej lepi sta bi ti malo vise SDA ili hareta jal cerica i njima slicnim,sve je to fukara koja ce kad tad biti odlozena na smetliste istorije,zapamti ovo sto ti napisa....
Film je zanimljiv,nema sta. No,Namik s obzirom da si neka civija u FTV-u malo utegni tu situaciju jer FTV postaje klasicna SDP TV. Cestitke za emisije :Vrijeme je za bebe,Vecer s Emirom i POZITIV a sto se tice 60 min tu je novinarska etika i profesionalnost vec odavno odsutna!
Sony, glupane...
Oprosti Namik ali film je stvarno očajan i dosadan. Žali Bože silnih para profućkanih na ovaj projekat.