Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ovom narodu opet jedan diktator.Samo to i razumiju
tadasnja propaganda, ali su filmovi vrhunski ali zbog upornosti drzavnih kanala, smorili su
Likovi iz filma umrli al nas bombarduju ovim jugonostalgičnim prilozima. Koliko je to bila istina pokazao je rat 90-tih.
Odlaskom Bijedica mi smo izgubili sve sanse da postanemo ravnopravan narod i drzava, da dobijemo svoje licno ja - pecat nacije!
Ako nam nacija zavisi od jednog covjeka, jebiga onda.
Bošnje su na početku rata uglavnom bili u ustašama, četnicima ili handžar divizijama, tek kada su skontali da će se partizani ispeti na sovjetske tenkove i predstaviti sebe kao tobož neki oslobodioci, tada su Bosnje počele masovno da stavljaju petokraku na čelo.
a srbi su i "osnovalo" cetnike a hrvati ustaše
A da ga malo podudlas bosnjama al kvalitetno
Jeveš sve stipovske heroje i američke akcione zvijeze šta je boško buha mogao sam.
I 52 godine kasnije, jos gledamo reprize na mjesecnoj bazi. I gubani traze da im se placa pretplata, a tv program na nivou Sjeverne Koreje.
ko još gleda TV, ti sigurno imaš 70 godina
u tom filmu je najvise ceta izginulo
Komunistička propaganda. Nisu se partizani uopšte borili protiv fašista, nego su se samo ispeli na sovjetske tenkove i tobož oslobodili Jugoslaviju.