Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najhumaniji lik, i najnormalniji glumac u cijelom holivudu i sire. Svaka cast!!! Ovaj lik je vise odradio humanitarnih stvari od svih drugih zajedno!
Izbjegli sve moguce opasnosti u 3 predhodna filma i sad ih korona zaustavi, kakav je to Matrix.
Matrix blu ray trilogy on the way!
Jedva cekamo atomski rat, svi cemo hvala bogu pocrkat ☄️🎃🎚️💣⚰️🗡️🚷✴️☢️☣️☣️☢️🔜🔜♠️🏴🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️💀🔥💥💥
a kad bi to prešlo u seriju sa jedno 100 epizoda to bi bilo prava stvar. Malo da me udalji od politike i političkih krmaka i sličnih pacova. 3 epizode samo. Moraću opet reprizirati da se podsjetim al moro bi naći negdje plavi rej rip. Onda kakav roštilj, grickalicu, pregršt cigara, slani sir, i hladni karlovacki a ono te sječe hladnoća u grlu, pa nonda podrigneš dok onaj kungfu leti da mu pomogneš da uzleti uz zgradu.
Boli me đon i za nastavak filma i za kompetan masonski holivud.
@muky19 nek si ti uspio u zivotu...
Da prostite, meni je cijeli Matrix serijal sranye, a veliki sam fan SciFi zanra.
@drugi profil tipa teletubbies sf ha?
ne kontam cemu nastavak? pa i drugi i treci nastavak su bili isforsirane price... kako ce vratiti toma nazad iz mrthiv nije mi jasno... cojvek umro na kraju treceg filma...
@dimitrije.manijak84 Nisi ti ništa onda gledao... niti razumio očigledno. Sine upali Čak Norisa i uživaj, to je tvoj nivo, ili one njemačke kerove što hvataju lopove.
toma???
realnosti više fikcije manje ... biče,biče...
oni agenti su Sejtanovci sto ih ne mozes ubiti metkom. Kako ih poubija na kraju on, ono?