Do 4. aprila
69

Pređite u Telemach i uštedite do 1.000 KM

Telemach BH
Telemach BH
Iskoristite nikad bolju ponudu kompanije Telemach za nove korisnike i pretplatite se na jedan od EON Full paketa koji sadrže usluge televizije, interneta i fiksne telefonije po jedinstvenoj cijeni od samo 1 KM mjesečno za prvih 12 mjeseci.

Ovisno od izabranog paketa, u periodu trajanja ugovora možete ostvariti uštede do 1.000 KM.

Za korisnike koji se odluče na EON Full paket, osiguran je HBO Premium paket šest mjeseci promotivno, uz ograničeni broj dostupnih licenci.

Omogućena je i posebna pogodnost za korisnike koji se odluče za EON Light paket - prvih 10 mjeseci po 1 KM uz CineStar TV Premiere paket i CineStar Premiere Plus katalog.

Najbrži internet, najtraženiji TV sadržaj, najveći Video klub

Odabirom jednog od EON paketa uživajte u najbržem internetu do 500 Mbps na GIGA mreži. Telemach vam donosi najtraženiji TV sadržaj na preko 250 kanala, uživo ili do sedam dana unazad, na svim uređajima. U raznovrsnoj ponudi gledajte vrhunski informativni, sportski, dječiji, filmski, muzički i drugi sadržaj na kanalima od kojih izdvajamo: Pickbox TV, N1, Nova TV, Grand, IDJ TV, IDJ kids, BBC Earth, Nova Max, Nova Series, Doku TV, CineStar Premiere i Cinemania.

U novom EON Video Klubu, uživajte u personalizovanom odabiru sadržaja i opciji preuzimanja sadržaja za gledanje offline na mobilnom i tablet uređaju i otkrijte preko 25.000 filmova, serija i dokumentaraca u najvećoj platformi videa na zahtjev u Bosni i Hercegovini.

Akcija dostupna samo do 4. aprila

Akcija EON paketa traje samo do 4. aprila, zato požurite i odaberite svoj idealan EON paket. Posjetite prodajna mjesta Telemacha ili pozovite 1360 i postanite jedan od brojnih zadovoljnih korisnika kompanije Telemach.