Uskoro u kinima širom BiH
16

Pravi ljetni blockbuster: Ne propustite CineHero i film "The Flash" u CineStaru

Završetak školske godine donosi dosad neviđenu filmsku sezonu koja će zadovoljiti ukuse najšire moguće publike u kinima. Nešto posebno je nova usluga u CineStaru širom BiH posvećena Marvel/DC superherojima pod imenom CineHero, a počinje upravo jednim od najiščekivanijih filmova sezone "The Flash".

Za sve ljubitelje popularnih superjunaka CineHero i Flash spašavaju vam dan. Dođite 14. juna na pretpremijerne projekcije u 19 ili 20 sati i pogledajte film "The Flash".

"The Flash"

Pogledajte film u 2D/eXtreme 2D formatu i na poklon dobivate limited edition plakat filma, a ako ga pogledate u 4DX formatu u Sarajevu i Banjoj Luci, čeka vas collector’s edition comic book - do isteka zaliha.

Stiže omiljeni član Lige pravde - "The Flash", prvi samostalni film titularnog DC-jevog superheroja, u režiji Andyja Muschiettija. Glavnu glumačku ekipu čine Ezra Miller kao Barry Allen aka The Flash, Sasha Calle kao Supergirl te Michael Keaton i Ben Affleck kao Batmani.

"The Flash"

Priča filma vrti se oko Flashovog pokušaja da se vrati u prošlost kako bi spasio svoje preminule roditelje. Međutim, pokušaj da spasi svoju porodicu nenamjerno ga okreće u budućnost, ostavljajući Barryja zarobljenog u okrutnoj sadašnjosti u koju se general Zod (Michael Shannon) vratio s prijetnjom uništenja, a Barry nema drugih superheroja koji bi mu priskočili u pomoć.

Osim ako ne uspije izmamiti sasvim drugačijeg Batmana iz mirovine i spasiti zatočenog Kriptonca iz zatočeništva, iako ne onog kojeg traži. U konačnici, Barryjeva jedina nada da spasi svijet u kojem se našao i vrati u budućnost koju poznaje jest utrka sa sopstvenim životom. Ali hoće li konačna žrtva biti dovoljna da se uspostavi red u svemiru provjerite već od 14. juna na pretpremijernim projekcijama u 4DX formatu u kojem film izgleda spektakularno.

"The Flash"

Ulaznice su u prodaji na cinestarcinemas.ba i na blagajnama kina.

Vidimo se u CineStaru jer filmovi su bolji na velikom platnu!