Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu oni poumirat koliko ih vi mozete puta oživjeti, o.p. John Snow:))
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzelaaaa aaaaaaa sve mi uzelaaaaaa
"Nisu mnogo otkrivali šta će se dešavati, osim da će radnja biti veoma napeta." "Likovi koji su ostali živi umirat će jedan po jedan u predstojećoj sezoni serije", Inače nisu mnogo otkrili
Dobra dobra serija, puno bolja od konaka kod Hilmije
u fazonu Hamleta, na kraju svi mrtvi na sceni.
Onda se najviše isplati glumiti hodžu ili popa u finalnoj sezoni he he
hahahah nismo znali
Na kraju svi koji su jedan po jedan umrli i postali čangrizavi kolerični zombiji poput stanovnika BiH bivaju oživljeni nakon što ubiju Snješka Bijelića na ledenom zmaju.
I svi rahat: aplauz à la guz o guz.
samo nemojte jona dirati i ariju, i sve ce biti ok
A jesam se nasikiro ovom imformacojom
Najbolje gledati discovery i explorer. Kakve danas filmove snimaju kao da ne znaju šta će više od sebe kakvu novu prljavštinu smisliti.
Ne radite nam too 😭😭😭
vecina se slaze da danerys umire od 2 glavna lika (jon i daenerys), cersei i jamie također, braca clagane, grey worm..
A STA JE SA BAKIROM, DODIKOM, COVICEM I OSTALOM EKIPOM?
Ja tragedije... Jedna se otegla, druga se protegla. Boce opet neka najbolja svih vremena serija
Zao glumcima para, nije likova, a jos znaju da ne umiru pravo, vec samo u seriji, jesu namazani, zato su i glumci.
Bolje bi bilo dva po dva?!