Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja kopija ''petoga elementa'' pa cak i ovaj skarlet lici na Milu Jovovic i sve je kopira, a o ostalom da ne pricam, nevezano za mangu i anime koji se razlikuju od ovoga filma
"The latest", kao što je vjerovatno pisalo u originalnom tekstu, ne znači "posljednji" nego "najnoviji". Malo znanja jezika prije nego što skinete neku vijest, majka mu stara.
Talčno, ispravno je najnoviji, ali de ne seri, jer ni posljednji nije neispravno. Kad je riječ o izdanjima različitih stvari kaže se također i posljednji i zadnji, što ne mora značiti da je kraj. Kaže se na primjer posljednji krik mode, za šta niko ne pomišlja da je to kraj u modnoj industriji. Različiti govori u različitim jezicima.
Ja se spremam za dobar film, ako nije djaba onda i ona i naziv filma :)
Hanka robotics powered by Sofra
"duh u oklopu" Pa kad već plaćate novinare platite i prevodioca majka mu stara
Takeši Kitano i Min-sik Choi vjerovatno dva najbolja glumca današnjice...Ljudi su neprevaziđeni...
budala iz battle royale sad vidim