Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I,Nalizi nam se ciste guzice i napusi osunecenog kurca!Stvarno smo bolji od vas,PEXINI!
za "Haruna" Nema potrebe da mi idemo. Vidimo da ti vec bio NA NJEMU i sve si nam fino objasnio.
Frki upravu si .comami. Vidi travera sto su pokrali vijesti sa WWWWWW kragujevac.srbija.velika.RS.com.org.begogradskipasaluk.kom-unjare.SRB Otidzite na ovaj sajt i vidjecete istu sliku i priliku.
ma jebem vam boga svima!
jebem vam Krscanje
i priznao da je ubio svoju *devojku*. Je li, *gde* se kradu ove *vesti*...
mimi jesi li ti to gledala film pa znas da je to propaganda u korist katolicke crkve... i zasto katolicke, kada u krista vjeruju svi christians, dakle krscani...?
ma stavam je gubari nacionalisticki
haha, konja...
1. film je super jer je 100% protiv zidova, 2. Monica B. kao Marija Magdalena 100% Cool, 3. ipak, ''Pod zastavom...'' je 100 puta bolji!
P vidi ga sto je blehno, isto koda je vidio isusta krista.
masalla bice nesto od filmova
haha a vid onih na slici sto se keze...pa nije valjda da smiju cemu ja mislim hahahah
Jao one klasicne americke propagande. jesu jadovi ccc. samo zalosno sto ova nasa raja dopusta da ih levate. zar ne vide sta im se radi. hoce da kad te pitaju ko si ti kazes ma nemam pojma.
tema je isuvise ozbiljna za grupu majmuna koji je komentiraju