Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NEBRINI TI NEBRINI BRANKICE TI NEBRINI HZSA87 SU UZ TEBE
Pogledam film srpski poslušam bend ali unutrašnja politika sport crna kronika vremenska prognoza me stvarno ne zanimaju...
stvarno neznam kako ovi kreteni mogu da te zaplase.....? gledao sam danas kao mi sigurni izgledas kada se obracas obicnim ljudima kada pricas o nastavku serijala `insajder` ...i veruj mi obicni ljudi te podrzavamo u tome....ali se pitam da li smes i da li si spremna da zagrebes povrsinu najveceg kriminala u srbiji jos od vremena tita i u koju niko do sda nije smeo da dirne zbog tzv visih interesa u drustvu i u ......nadam se da ces imati isto toliko hrabrosti da se uhvatis u kostac i sa ovim problemo a u ime ovoga naroda ili bolje receno poreskih obveznika....a ako ne..nema veze....ima nas koji smo spremni da sa cvrstim i neoborivim dokazima tebi i siroj javnosti dokumentujemo kako se koristi novac jednog od najvecih budyetskih korisnika....
Bosnjanin 09.12.2009. u 00:23 Ja bih je mlatno\' nema veze sto je srpkinja..... niki problem Srbima se ionako gadi (:
Idi.ote jugoslovenski (bez identiteta) kako moze biti kriminalac neko ko nije osudjen? I svaki Srbin koji ima nacionalnu svijest za tebe i slicne je klerofasista!
@... cuj jak nacionalni naboj. . ja eufemizama i go.vana, daj saberi se reci lijepo da su klerofasisti kao sto to brankica kaze, a uz to i kriminalci. .
@bosnjanin ja tebe ne bih, jer si kr.kan
Ja bih je mlatno\' nema veze sto je srpkinja.....
Njena emisija je tendenciozna i kao i sve na B92 ima za cilj da unisti stubove srpstva i srpske nacionalne svijesti. Ona je u ovoj emisiji optuzila sve navijace u Srbiji da su narko dileri, kriminalci, razbojnici, a da je pritom navela nekoliko imena njih i istakla da niti jedan od njih nije osudjen, cime ova emisija gubi svaki smisao! Cinjenica je da sve srpske navijacke grupe su nacionalno osvjestene i imaju jak nacionalni naboj i zbog toga ih neSrbi sa B92 zele srusiti! Ako pogledate objektivno ne postoji gotovo niti jedno udruzenje gradjana koje u svojim redovima nema osudjivane ljude, tako da i u navijackim grupama nisu sve cvijecke, ali ona u navijackim grupama nije nasla niti jednog osudjenog od vodja navijaca, sto dovoljno govori o njenoj emisiji ;)
Ocam evo je ista k\'o Bakir 60 minuta :D najludji suuu
Srbija je ispunila sve uslove i svakim danom dokazuje da je zaista civilizovana Evropska drzava i drago nam je sto ce mladez Srbije konacno moci putovati i siriti srpsku kulturu diljem naseg i vaseg kontinenta. Internet u svaki dom!
svi insajderi (stavljanje na youtube je zbog (c) zabranjeno) : http://www.b92.net/video/videos.php?nav_category=906&start=0
Evo emisije pa pogledajte http://www.youtube.com/watch?v=lbyOykOsFS8 Samo napred Brankice!
daj ba´ hajd sto se uvlacis germanima i germanskog bogu ali sto bolan ovoj? ili se to upucavas
izgleda da bi ova o svemu pricala, podrzavam pravo novinara o slobodi. ali ova lici na osobu koja bi mogla platiti gnusan cin.. da bi poslije dala svoj senf na tu temu.