Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paaa doklee vise.. svaki dan o ovoj debilani neki clanak
Jos nije ni ovaj izasao, a vec ce da dobije i nastavak, ma divno.
Legenda kaze da ce jednom osvanuti dan kad klix nece smarati sa clankom o filmu 50 nijansi sive -_-
http://9gag.com/gag/ay0pQ3q Dovoljno receno :D
Režiserka*, ne landara joj ništa u gaćama, barem se tako priča po mahali
-50 nijansi sive je nastavak illuminatske propagande kako treba od zene kojoj je dusa neiskvarena napraviti kurvu kojoj ce se svidjeti sadomazohisticne igre psihopata KAPITALISTA. Ni za jedan film u istoriji kinematografije nije bilo ovoliko najava i marketinga - bilo bi razumljivo da film propagira ljubav, istorijske bitke, nikad vidjene efekte ili zivot nekog nobelovca ali ovoliko reklame da se gleda kurvaluk i psihopatija je svojstveno samo masoneriji.
Komadina gluposti.
Da ne bude poslije 50 nijansi modrije
Ko nije istresao vrecicu usisivaca taj ne zna sta je 50 nijansi sive.
ko nije tresao kesu od usisivaca nema pojma sta je 50 nijansi sive
Mislis ko ga nije otreso u usisivac ne zna sta je 50 nijansi sive?;)
Zbog ovog djela sam shvatio da mogu postojati i glupe knjige, na osnovu cega se napravi film a danasnje curice jako vole tu knjigu odnosno film koje ce po svemu sudeci i nasem zaostalom mentalitetu to sve shvatiti kako trebaju da se seksaju s kim stignu bravo za djelo! zivi bili pa vidjeli
http://icon.s.photosight.ru/img/b/526/4564424_large.jpg :)
50 nijansi klixa.
Kaze fata sulji: govori mi prostote to me pali u krevetu a suljo ce: je.bo te otac, pizd ti materina..